![]() |
|
مشکل با نصب افزونه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با نصب افزونه (/thread-5576.html) |
مشکل با نصب افزونه - gogerd - ۲۸-۱-۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ صبح سلام دوستان من جدیدا هر افزونه ای رو میخوام نصب کنم یه مدت طول میکشه بعدش صفحه میره و can not display رو میاره ! مشکل از چیه؟ RE: مشکل با نصب افزونه - محمد - ۲۸-۱-۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ عصر بنده هم چندي هست با اين مشكل روبرو هستم.خواهش ميكنم از اساتيد كمك بفرماين RE: مشکل با نصب افزونه - gogerd - ۲۹-۱-۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ صبح البته بعضی از افزونه ها اینطوری هست! من دیروز به زحمت یه افزونه نصب کردم! فکر میکنم مشکل از افزونه باشه! RE: مشکل با نصب افزونه - Reza Ganji - ۲۹-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ صبح دلیل میتونه زیاد باشه.از سرور یا افزونه یا سرعت اینترنت.من هم با این ارور زیاد روبرو میشم که البته دلیلش برای من سرویس اینترنتم هست. RE: مشکل با نصب افزونه - gogerd - ۲۹-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ عصر احتمالا همان اینترنت است چون از هاست مطمئن هستم! سرعت بالا پایین میشه! RE: مشکل با نصب افزونه - امیررضا مرتضوی - ۲۹-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ عصر همانطور جناب گنجی فرمودند دلایل زیادی هست اما بیشتر به علت سرعت اینترنت شما می باشد حتی اگر ADSL هم داشته باشید باز هم با یکسری قطعی موقت روبرو خواهید شد. |