پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
عوض کردن فونت k2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: عوض کردن فونت k2 (/thread-5561.html)

عوض کردن فونت k2 - sadraddin - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ صبح

سلام من می خواهم فونت تمامی قسمت های سایت تغییر بده به فونت دیگر (بی بی سی فارسی ) چه جوری انجام بدم درضمن از قسمت k2 استفاده می کنم آیا کس هست برام انجام بدهدJoomla 2.5

RE: عوض کردن فونت k2 - gogerd - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ عصر

توی css قالبت font family رو پیدا کن و چیزی که میخوای رو قرار بده!
موفق باش

RE: عوض کردن فونت k2 - sadraddin - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ عصر

کدام فایل باید ویرایش کنیم
از k2
استفاده می کنم ایا این فایل باید ویرایش کنم template.css
یا برنامه k2 فایل جدایی داره

RE: عوض کردن فونت k2 - Pourdaryaei - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ عصر

فکر نمیکنم ربطی به کامپوننت K2 داشته باشه ؛ شما باید فونت قالبتون رو به فونتی که دوست دارید عوض کنید ...

توی قالبتون دنبال همون دستور بگردید . font-family: x font , y font , z font; شما هر فونتی رو که در اول قرار بدید بسته به سیستم کاربر اگر فونت x نصب باشه که فونت x لاود میشه نبود میره فونت دومی y و الی آخر

RE: عوض کردن فونت k2 - sadraddin - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ عصر

کسی هست انجام بده

RE: عوض کردن فونت k2 - Pourdaryaei - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ عصر

اون سایت فونت اولش اگه اشتباه نکنم فونت "نسیم" هست که روی تمام سیستمها جواب نمیده ؛ برا اینکه احتمالا ً بیشتر سیستمها فونت نسیم رو ندارند و باید شما فونت رو توی سایتت داشته باشید تا این مشکل رفع بشه ... به نظر من بهترین فونت تاهوماست که هم شکل ظاهری نسبتا ً خوبی داره هم روی اکثر سیستمها بطور پیش فرض وجود داره ؛ اگر بخای فونت نسیم رو نصب کنی باید توجه کنی همه کاربرای سایتتون از ویندوز استفاده نمیکنند و خیلی الان از لینوکس و تبلتهای لینوکسی و مک اینتاش استفاده میکنند و همینطور سیستمهای تحت جاوا ؛ این خودش یه مشکل بزرگی میشه برای سایتهایی که از فونت استاندارد استفاده نکنند StopStop

RE: عوض کردن فونت k2 - sadraddin - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ عصر

می خواهم این فونت ها درسایت باز بشوند وکجایی هاست باید فونت بگذارم کمک
این فونت

RE: عوض کردن فونت k2 - Reza Ganji - ۲۸-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ صبح

قبلا افزونه ای در انجمن معرفی کرده بودم که فونت های دلخواه رو در سایت سازنده اپلود میکردید و یک فایل جاوا به شما میداد و به افزونه معرفی کردید.بگردید فکر میکنم پیداش کنید ولی من خودم اون موقع هم کامل نتونستم ازش استفاده کنم ولی چون شما مصمم هستید احتمالا بتونید.
اگر پیداش کردم براتون لینک قرار میده ولی کلمات مربوط به فونت یا استفاده کردن فونت دلخواه.رو در انجمن جستجو کنید.