پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
منوی عمودی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: منوی عمودی (/thread-5557.html)

منوی عمودی - mis.shafiee - ۲۶-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ عصر

سلام
من سایتی مانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می خواهم درست کنه .منویی مانند منوی این سایت می خواهم . به غیر از سwmenu آیا ماژولی می شناسید؟؟؟؟؟؟

RE: منوی عمودی - rezaetemadi - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ صبح

سلام ببينيد اين خوبه
[attachment=3932]

RE: منوی عمودی - mis.shafiee - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ عصر

من این ماژول را روی لوکال امتحان کردم وقتی آن را در قالبم قرار دادم اسکرول افقی ایجادشد.
این مشکل به خاطر چیست؟؟؟
در ضمن من می خواهم مانند سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رنگ منوهایم آبی کم رنگ باشد وقتی روش می روم آبی پر رنگ شود.آیا این کار امکان پذیر است؟؟؟؟

RE: منوی عمودی - gogerd - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ عصر

توی تنظیماتش میتونی تغییرات ایجاد کنی! افقی و عمودی داره!

RE: منوی عمودی - mis.shafiee - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ عصر

منظورم افقی یا عمودی بودن منو نبود.
منظورم این است که وقتی این ماژول را فعال می کنم در قالبم اسکرول افقی ایجاد می شود. عکس قرار می دهم که منظورم را متوجه شوید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وقتی از swmenu , ماژول mod_joominamenu استفاده می کنم زیر منو را نمایش نمی دهد.من در منوهایم برای home زیر منئو ایجاد کرده ام ولی نمایش داده نمی شود. عکس منوهایم هم برایتان قرار می دهم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون از راهنماییتون

RE: منوی عمودی - Reza Ganji - ۲۸-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ صبح

منو عمودی جومینا را نصب کنید و آدرس سایت رو قرار دهید تا دوستان در صورت امکان سی اس اس های قالبتون رو ویرایش کنند تا اسکرول از بین بره !