![]() |
|
کار نکردن دکمه های بخش تنظیمات کلی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کار نکردن دکمه های بخش تنظیمات کلی (/thread-5498.html) |
کار نکردن دکمه های بخش تنظیمات کلی - shami123 - ۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ صبح سلام.من از جوملا 2.5 برای سایتم استفاده میکنم .وقتی وارد بخش تنظیمات کلی میشم و تغییری ایجاد میکنم مثلا مدت زمان سژن یا تغییر نوع ویرایشگر بعد که دکمه ی ذخیره یا ذخیره و بستن رو میزنم هیچ عملی صورت نمیگیرد و تغییرات اعمال نمیشن.لطفا راهنمایی کنید. RE: کار نکردن دکمه های بخش تنظیمات کلی - gogerd - ۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ صبح دسترسی کانفیگوریشن رو سطح دسترسیش رو تغییر بده!! 755 یا 777 RE: کار نکردن دکمه های بخش تنظیمات کلی - shami123 - ۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ صبح (۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ صبح)gogerd نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممکنه مسیرش رو بگین؟ RE: کار نکردن دکمه های بخش تنظیمات کلی - Reza Ganji - ۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ صبح اشتباه تایپی اصلاح شد و منظور فایل کانفیگوریشن بود ! در روت هاست همونجایی که جوملا نصب شده ! RE: کار نکردن دکمه های بخش تنظیمات کلی - gogerd - ۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ عصر اره اشتباه شد! تشکر توی همون پوشه اصلی که فولدرهای جوملا هست! یه فایل به اسم configuration.php |