![]() |
|
مشکل نصب فرم ساز حرفه ای RSForm Pro 1.4.0 rev42 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل نصب فرم ساز حرفه ای RSForm Pro 1.4.0 rev42 (/thread-5453.html) |
مشکل نصب فرم ساز حرفه ای RSForm Pro 1.4.0 rev42 - ava2009 - ۲۰-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ صبح با سلام من هر کاری میکنم فرم ساز RSForm Pro 1.4.0 rev42 نصب نمیشه ورژن جوملای من 1.5 هست و این خطا را میده Unable to write entry Warning: file_put_contents(/home/avagermi/public_html/tmp/install_4f8085951b06c/) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Is a directory in /home/avagermi/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 304 RE: مشکل نصب فرم ساز حرفه ای RSForm Pro 1.4.0 rev42 - محمدسلیمانی - ۲۰-۱-۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ عصر مشکل از افزونه است این افزونه تجاریه اگه از جایی خرید کردید ازشون بخواید این مشکل و رفع کنند اگرهم نسخه وارز افزونه است در افزونه های وارز ممکنه مشکلاتی وجود داشته باشد یک ورژن دیگه از افزونه رو نصب کنید. RE: مشکل نصب فرم ساز حرفه ای RSForm Pro 1.4.0 rev42 - ava2009 - ۲۰-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ عصر اگه ورژن دیگه رو نصبکنم میتونم از از ماژول ها و پلاگین های اون جهت ارائه کد رهگیری استفاده کنم ؟ RE: مشکل نصب فرم ساز حرفه ای RSForm Pro 1.4.0 rev42 - محمدسلیمانی - ۲۰-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ عصر مشکلی نداره میتونید استفاده کنید. RE: مشکل نصب فرم ساز حرفه ای RSForm Pro 1.4.0 rev42 - ava2009 - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ عصر سلام من نسخه 1.3 را نصب کردم حالا میخوام بعد از ارسال فرم ها کد رهگیری بده از کدوم افزونه 1.4 استفاده کنم RE: مشکل نصب فرم ساز حرفه ای RSForm Pro 1.4.0 rev42 - gogerd - ۲۲-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ عصر پیشنهاد: با بریزینگ فرم کار کن بهتره !! |