![]() |
|
منو فارسی Ari Ex Menu - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 1.5 (/forum-13.html) +----- موضوع: منو فارسی Ari Ex Menu (/thread-5442.html) |
منو فارسی Ari Ex Menu - hossein_ra - ۱۹-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ عصر [attachment=3854]با سلام خدمت تماس دوستان عزیز مدتی بود دنبال این منو اما راست چینش می گشتم اما چیزی پیدا نکردم و این ماژول رو تقدیم میکنم به تمام دوستان RE: منو فارسی Ari Ex Menu - محمدرضا بهارلو - ۱۹-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ عصر دوست عزیز سلام ممنون بابت معرفی ولی توضیحات و دمو یادت رفت ! اگه داری حتما قرار بده موفق و پیروز وسربلند باشید RE: منو فارسی Ari Ex Menu - konte.shiraz - ۲-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ صبح آقا دمت گرم تنها منویی بود که بعد اینهمه گشتن کار کرد بازم ممنونننننن کلیییییییییییییییییییییییییییییییی
RE: منو فارسی Ari Ex Menu - gogerd - ۲-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ صبح دمو میشه بزارین ببینم چیه؟ RE: منو فارسی Ari Ex Menu - mal2moh - ۲-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۰۴ صبح زحمتی نیست دمو هم بزارین RE: منو فارسی Ari Ex Menu - shervin_20 - ۲-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ صبح درود . اگر دوستان زحمت دمو را بکشند مابقی دوستان هم استفاده می کنند . تشکر RE: منو فارسی Ari Ex Menu - شاهین سمیع عادل - ۳-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ صبح فکر می کنم این افزونه هست : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این هم دمو : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: منو فارسی Ari Ex Menu - mal2moh - ۳-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ صبح آیا کشویی اون درست کار میکنه RE: منو فارسی Ari Ex Menu - hossein_ra - ۷-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ صبح سلام خدمت دوستان عذر خواهی میکنم که نتونستم جوابتونو بدم، واسه دمو منوبه سایت زیر مراجعه کنید منو این سایت همین منوست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موفق باشید |