![]() |
|
محبوب ترين اديتور جوملا CKEditor سازگار با جوملا 1.6 و جوملا 1.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-115.html) +----- موضوع: محبوب ترين اديتور جوملا CKEditor سازگار با جوملا 1.6 و جوملا 1.5 (/thread-542.html) |
محبوب ترين اديتور جوملا CKEditor سازگار با جوملا 1.6 و جوملا 1.5 - Reza Ganji - ۲۹-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۱۱ صبح ![]() ![]() سلام و درود اين اديتور محبوب ترين اديتور جوملا ميباشد كه به تازگي براي استفاده بر روي جوملا 1.6 نيز بروز رساني شده و هم اكنون قابل استفاده ميباشد. ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جهت در یافت آخرین نسخه ها از تاپیک زیر اقدام کنید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: محبوب ترين اديتور جوملا CKEditor سازگار با جوملا 1.6 و جوملا 1.5 - aadel57 - ۲۴-۴-۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ صبح سلام اقای گنجی این ادیتور رو دانلود و نصب کردم. عالی و بسیار برکاربرد هست اما نتونستم فایل فلش رو با این ادیتور تو ماژولم بزارم جوملای من 1.6 جومیناست. دو روزه دارم دنبال راه حلی برای فلش می گردم. مطالب شما هم تو انجمن جومینا دیدم اما نتونستم کاری از پیش ببرم . تو جوملای 1.5 مشکلی نداشتم اما با این 1.6 جومینا نتونستم از فلش استفاده کنم. افزونه ی جومی هم نصب نشد. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. RE: محبوب ترين اديتور جوملا CKEditor سازگار با جوملا 1.6 و جوملا 1.5 - Reza Ganji - ۲۴-۴-۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ عصر والا در تصوير نمونه هم دكمه اضافه كردن فلش موجود هست! در مورد مشكل و كارهايي كه انجام داده ايد بيشتر توضيح دهيد تا دوستان بتوانند كمك كنند! RE: محبوب ترين اديتور جوملا CKEditor سازگار با جوملا 1.6 و جوملا 1.5 - مرتضی محمدجانی - ۲۵-۴-۱۳۹۰ ۰۴:۴۴ صبح متاسفانه در سیستم من نصب نمیشه ارور Request Timeout This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'. چند بار لاگین کردم ولی متاسفانه باز مشکل حل نشد RE: محبوب ترين اديتور جوملا CKEditor سازگار با جوملا 1.6 و جوملا 1.5 - Reza Ganji - ۲۵-۴-۱۳۹۰ ۰۴:۵۴ صبح لطفا مشكلات رو در يك انجمن پيگيري كنيد چون معمولا شما در چند تاپيك مشكل رو مطرح ميكنيد و اين باعث سردرگمي شما و سايرين ميشود! فايل رو در تمپ اپلود كنيد و بعد نصب كنيد يا در جايي ديگر اپلود كنيد و لينك مستقيم دريافت كنيد و به وسيله لينك مستقيم نصب كنيد! RE: محبوب ترين اديتور جوملا CKEditor سازگار با جوملا 1.6 و جوملا 1.5 - fanavaran - ۱۱-۸-۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ صبح سلام جناب گنجی این ادیتور رو نصب کردم نصب هم با موفقیت انجام شد ادیتور هم فعال هست اما ادیتور را در صفحه مدیریت مطالبم ندارم |