پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ارور بعد از نصب جوملا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: ارور بعد از نصب جوملا (/thread-5406.html)

صفحه‌ها: 1 2

ارور بعد از نصب جوملا - mis.shafiee - ۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ عصر

سلام
یک مشکلی اساسی برایم پیش اومده.هر سیایتی که با جوملا درست کرده ام وقتی آددرس ساست را می زنم ارور
Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /home/madreseb/public_html/elementary/plugins/system/plg_jamenuparams.php on line 95
را می دهد.
لطفا راهنمایی کنید .
آدرس سایت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: کمک فوری فوری - محمد - ۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ عصر

يكي از پلاگين هايي كه نصب كردين به مشكل برخورده.
شما بك آپ قبل از ايجاد اين مشكل رو داريد؟

RE: کمک فوری فوری - mis.shafiee - ۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ عصر

نه.بک آپ ندارم.
در ضمن این مشکل تا 2 ساعت پیش نبود. همه سایتهایی که با جوملا درست کردم همشون ارور دار شدند.
راه حل چیست؟؟؟؟؟؟؟

RE: کمک فوری فوری - hoomanb - ۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ عصر

سلام
اگر php بلدی برو توی فایل مربوطه ببین مشکل چیه

RE: کمک فوری فوری - امیررضا مرتضوی - ۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ عصر

(۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ عصر)mis.shafiee نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
یک مشکلی اساسی برایم پیش اومده.هر سیایتی که با جوملا درست کرده ام وقتی آددرس ساست را می زنم ارور
Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /home/madreseb/public_html/elementary/plugins/system/plg_jamenuparams.php on line 95
را می دهد.
لطفا راهنمایی کنید .
آدرس سایت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با سلام
به قسمت مدیریت پلاگین ها بروید و پلاگین jamenu (برای منو سایتتون هست) رو غیر فعال کنید به صورت موقت تا سایتتون بالا بیاد تا مشکل رو بررسی کنیم
نتیجه رو اعلام بفرمایید

RE: کمک فوری فوری - mis.shafiee - ۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ عصر

وقتی administrator را بعد از آدرس سایتم وارد می کنم صفحه login نمایش داده نمی شود که وارد مدیریت شوم.خودتان هم می توانید امتحان کنید.
Eyes

RE: کمک فوری فوری - امیررضا مرتضوی - ۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ عصر

کد plg_jamenuparams.php on line 95 را اینجا قرار دهید تا بررسی بشه

RE: کمک فوری فوری - mis.shafiee - ۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ عصر

;$html->find("#menu-pane", 0)->innertext .= $str

RE: کمک فوری فوری - امیررضا مرتضوی - ۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ عصر

منوی سایتتون رو پیدا نمیکنه
شما فایل plg_jamenuparams.php را حذف کنید از هاستتون شاید سایت بالا بیاد ولی قبلش همین فایل رو دانلود کنید و روی سیستمتون ذخیره کنید تا اگر جواب نداد دوباره فایل رو روی هاست قرار بدید.
نتیجه رو اعلام کنید

RE: کمک فوری فوری - mis.shafiee - ۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ عصر

من این کار را کردم سپس وارد مدیریت شدم و پلاگین را غیر فعال کردم و آن پلاگینی که حذف کرده بودم را هم نصب کردم.حالا وقتی یکی از منو هایم را انتخاب می کنم به جای مطالبش کلی ارور نشان می ده. می توانید خودتان هم مشاهده کنید.
ممنون از راهنماییتون