![]() |
|
طرز کار با Email Beautifier - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: طرز کار با Email Beautifier (/thread-5405.html) |
طرز کار با Email Beautifier - Pourdaryaei - ۱۷-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ عصر سلام میخواستم ببینم کسی با کامپوننت Email Beautifier کار کرده و طرز کار باهاش چطوره ؟ RE: طرز کار با Email Beautifier - Reza Ganji - ۱۸-۱-۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ صبح داداش این پلاگین تجاریه و من فکر کردم رایگانه رفتم تو سایتش ثبت نام هم کردم و خواستم دانلود و تست کنم دیدم تجاریه. برای من بفرستید تا اگر فرصت شد منم تست کنم ! این افزونه ظاهر ایمیل های ارسالی رو به کاربران زیباتر و امکاناتی هم از جمله اضافه کردن آیکن سایت های اجتماعی رو به ایمیل ها اضافه میکنه. RE: طرز کار با Email Beautifier - Pourdaryaei - ۱۸-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ صبح بله میدونم اینها رو ، قالبش رو اوکی کردم ، چیز خاصی نداره آخه ، فقط دوتا پلاگین داره ، یکیش که برای ادغام با یکی از کامپوننتهای دیگه همین شرکته ، یکی دیگه هم مال خودشه . ولی وقتی پیام ارسال میکنم همون شکل ظاهری ساده ایمیل جوملاست برات پ.خ میکنم |