![]() |
|
امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: پلاگین های جوملا 2.5 (/forum-120.html) +----- انجمن: پلاگین های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-121.html) +----- موضوع: امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 (/thread-540.html) صفحهها: 1 2 |
امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - Reza Ganji - ۲۹-۱۱-۱۳۸۹ ۱۰:۲۶ صبح ![]() ![]() سلام و درود پلاگين ساده و چشم نواز براي ايجاد امكان امتياز دهي كاربران سايت به مطالب !!! ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - احسان افشاری - ۲۷-۹-۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ صبح بعد از نصب به پلاگین مکمل Core Design Scriptegrator plugin نیاز منده برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برای : :j16: , :j17: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - mal2moh - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ عصر سلام دنبال یه نظرسنجی چند نظری هستم مثلا 4 نظرسنجی رو در یکی نمایش بده و بشه به هر کدوم آژاکس امتیاز داد و در پایین هم آژاکس امتیاز کل رو بده کسی هچین چیزی دیده ؟ RE: امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - leksoz - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ صبح اقا من هر دو پلاگین: plg_system_cdscriptegrator_1.5.6-j1.5 plg_content_cdajaxvote_1.0.8-j1.5 رو نصب کردم داخل مدیریت پلاگینها هم فعال کردم اما حالا نمیدونم چه طور داخل سایت نمایش داده بشه! داخل ارسال مطلب سمت چپ پارامترها گزینه ای هست که نوشته: نمایش امتیازدهی...ولی اون از قبل نصب این پلاگین بود...و ساده هم هست شکلش داخل سایت...
RE: امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - احسان افشاری - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۱۷ صبح پلاگین مکملش رو هم نصب و فعال کنید . بعدش هم پلاگین رای دهی پیشفرض جوملا را غیر فعال کنید ببینید چه میشود ... موفق باشید یا حق RE: امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - leksoz - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ عصر هر 2 پلاگین فعال هست /اون گزینه نمایش امتیاز دهی از پارامترهای پیشرفته رو غیر فعال گزاشتم...ولی داخل سایت تغییری پیش نیامده!!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به عکس نگاه کنید از بالا زدم غیر فعالها لیستشو میبینید اگر از این لیست پلاگین دیگری رو باید فعال کنم بگید... RE: امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - Delphi - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ عصر هرمنویی که نیاز دارید مطالب مربوط به اون داری امتیاز دهی باشند رو از قسمت مدیریت منو انتخاب کنید . و از قسمت گزینه های مطلب. نمایش امتیاز رو فعال کنید. RE: امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - احسان افشاری - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۲۰ عصر نه منظور بنده پلاگین رای دهی پیشفرض جوملا بود که غیر فعال کنید (Content - Rating). در پارامتر ها قسمت امتیاز دهی رو فعال کنید حتما ! من رو سایتم همین رو نصب کردم کار هم می کنه . این دو پلاگین باید در جوملا نصب باشد : Content - Core Design Ajax Vote plugin System - Core Design Scriptegrator plugin موفق باشید ، یا حق RE: امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - leksoz - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ عصر این کار رو انجام دادم باز هم نشد به خدا Content - Rating رو غیر فعال کردم دیگه همون سادش هم نمیاد! هر 2 پلاگین نصب شده جدید هم فعال هستند.... (۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ عصر)pop123 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اقا داخل مدیریت منو لیست 4 تایی به نامهای زیر هستش: فهرست اصلی فهرست کاربری فهرست بالا منابع سایت که روی هر کدوم هم کلیک میکنم این 3 گزینه میاد: نام منحصر به فرد: عنوان: توضیحات: دیگه قسمت گزینه های مطالب رو نداره! RE: امتياز دهي آژاكسي به مطالب سايت با Core Design Ajax Vote سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - leksoz - ۵-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۲۳ صبح این افزونه که در تاپیک: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نوشته شده فرق داره؟یا میتونم افزونه بالا رو جای اینی الان مشکل دارم باهاش نصب کنم؟ |