![]() |
|
خطاهای error log - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: خطاهای error log (/thread-5356.html) |
خطاهای error log - sasanu - ۱۴-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ صبح جدیدا جوملا رو به نسخه 2.5.3 آپدیت کردم مشکلی هم ندارم ولی در ارور لوگ این خطاها رو پشت سر هم می بینم که ظاهرا خط اول مربوط به یه افزونه هست که با نسخه php 5.2 سازگاری نداره متن خطا اینطوره : PHP Warning: PHP Startup: Suhosin Extension does not officially support PHP 5.2 and below anymore, because it is discontinued. Use it at your own risk. in Unknown on line 0 PHP Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 104 PHP Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/public_html/libraries/joomla/language/language.php on line 829 ولی من متوجه نمی شم مربوط به کدوم افزونه هست >یعنی همچین افزونه ای فکر نمی کنم که داشته باشم به نظر شما مشکل از کجاست ؟خطاهای دیگه مربوط به چیه؟ ![]()
RE: خطاهای error log - پیام عمرانی - ۱۴-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ صبح به نظر من ایراد از سرور میتونه باشه RE: خطاهای error log - محمد - ۱۴-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ صبح داخل ديتابيس ها تغييري كه ايجاد نكردين؟ RE: خطاهای error log - sasanu - ۱۴-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ صبح چطور ؟ باید چه کرد؟ مشکل از ورژن پی اچ پیه یا مشکل چیز دیگست نه تغییری در دیتابیس هم ایجاد نشده احتمالا از یه افزونه باید باشه ولی من نمی دونم کدومشه تا غیر فعالش کنم کسی نظری نداره که دقیقا مشکل مربوط به چیه RE: خطاهای error log - محمد - ۱۴-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ صبح 1-من يه بار رمز رمز ديتابيس رو تغيير دادم مثل اين ارور رو داد. 2-اگه فكر ميكنيد از افزونه اي هستش،همه ي افزونه ها رو غير فعال كنيد و يكي يكي فعالش كنيد و ببينيد مشكل از چيه. موفق باشيد RE: خطاهای error log - پیام عمرانی - ۱۴-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ صبح اون خطوط اول مربوط به یک افزونه apachi هست به محض اینکه آپگرید کردید این خطا رو داد ؟ RE: خطاهای error log - sasanu - ۱۴-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ صبح (۱۴-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ صبح)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه مشکل مربوط به آپدیت نیست فکر کنم قبل از آپدیت هم این ارور رو دیده بودم اگه اشتباه نکنم به نظرتون مربوط به frontpage extention نیست چون قبلا یه بار نصب کردم بعدش دوباره غیر فعالش کردم منظورتون کدوم افزونه آپاچیه ؟ RE: خطاهای error log - پیام عمرانی - ۱۴-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ صبح پس مشکل مطمئنا از سروره که نسخه Suhosin باید دانگرید بشه تا درست بشه با مدیر سرورتون تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید |