![]() |
|
حذف انتخاب زبان از قسمت ورودی مدیریت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: حذف انتخاب زبان از قسمت ورودی مدیریت (/thread-5337.html) |
حذف انتخاب زبان از قسمت ورودی مدیریت - ali_gh8 - ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ صبح با سلام به همه بچه های عزیز می خواستم این کادر انتخاب زبان رو در قسمت log on مدیریت حذف کنم کجا رو باید از بین ببرم مرسی
RE: حذف انتخاب زبان از قسمت ورودی مدیریت - ehsansabet - ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ صبح در این فایل : کد: administrator/templates/khepri/css/genral.cssکد: #form-login-lang {RE: حذف انتخاب زبان از قسمت ورودی مدیریت - ali_gh8 - ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ صبح با سلام آقا من داخل پوشه administrator ام پوشه ای بنام khepri وجود نداره ، رفتم داخل قالب پیش فرض مدیریت هم اما متاسفانه اونم فایل genral.css رو نداره ...!!! ممنون میشیم راهنمایی کنید RE: حذف انتخاب زبان از قسمت ورودی مدیریت - احسان افشاری - ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ صبح آدرس وبتون لطفا RE: حذف انتخاب زبان از قسمت ورودی مدیریت - ehsansabet - ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ عصر (۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ صبح)ali_gh8 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر دمو آنلاین بدین بهتره ، ولی خب اگر نتونستید در داخل فایل css قالب بخش مدیریت ، این فایل ممکنه به نام های css.css | template.css | template_rtl.css و ... باشه، تو هرکدوم از اینها کدی که گفتم رو قرار بدی مشکل حل میشه، یه چیزی که یادم رفت کدی که قبلا گفتم مخصوص جوملا 1.5 هستش و این کد پائین برای جوملا 2.5 کد: #lang , #mod-login-language-lbl {display:none;}RE: حذف انتخاب زبان از قسمت ورودی مدیریت - ali_gh8 - ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ عصر مرسی درست شد.. راستی جوملا ی من :j17: بود و به فایل template.css در قالب پیش فرض مدیریت اون کد رو اضافه کردم و مشکل حل شد . بازم تشکر از همه بچه ها
|