![]() |
|
پلاگین درج مطلب در ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: پلاگین درج مطلب در ماژول (/thread-5263.html) |
پلاگین درج مطلب در ماژول - rezaetemadi - ۷-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ عصر دوستان من دنبال پلاگین درج مطلب در ماژول را می خواهم هر چی گشتم پیدا نکردم RE: پلاگین درج مطلب در ماژول - محمدسلیمانی - ۸-۱-۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ صبح سلام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پلاگین درج مطلب در ماژول - rezaetemadi - ۹-۱-۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ صبح ممنون ! ولی مشکل من حل نشد ! من می خواهم مطلبی که در این صفحه است را به صفحه اصلی بیاورم و در موقعیت Right کنار اسلایدر قرار بدهم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. که خودتان می بیینید به چه صورت نمایش می دهد RE: پلاگین درج مطلب در ماژول - محمدسلیمانی - ۹-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ صبح لینکی که گذاشتید مشکل داره من از این افزونه خیلی زیاد استفاده کردم خیلی عالیه فقط کافیه شناسه مطلب رو بهش بدید |