![]() |
|
اسلایدر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اسلایدر (/thread-5262.html) |
اسلایدر - razie - ۷-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ عصر سلام دوستان عزیز این لینک رو یه نگاهی بندازید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قسمت گروه بندی محصولات (سری NRT) یه همچین اسلایدری می خوام که فقط با کلیک بر روی گزینه حرکت کند و حتما به همین شکل هم باشد لطفا راهنمایی کنید با تشکر RE: اسلایدر - rezaetemadi - ۷-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ عصر ببین این به کارت می آید ! این هم دمو kaarafarini.ir قسمت خرید کتاب جدید RE: اسلایدر - razie - ۷-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ عصر با استفاده از این ماژول امکانش هست که حرکت خودکار را غیر فعال کنم و قفط با کلیک ماوس حرکت کند؟!؟! RE: اسلایدر - rezaetemadi - ۷-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ عصر بله می شود ! این امکان را دارد ! RE: اسلایدر - razie - ۸-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ عصر من نصب کردم ولی نفهمیدم چگونه می شود حرکت را غیر فعال کرد و فقط با کلیک ماوس حرکت کند لطفا راهنمایی کنید |