![]() |
|
درخواست ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست ماژول (/thread-5243.html) |
درخواست ماژول - hesam2008 - ۶-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ عصر سلام دوستان عزیز من با فرم ساز یک فرمی ساختم که اپلود هم داره حالا میخام درصد آپلود را نشان بده ؟ مثلا 10% و... کسی سراغ داره RE: درخواست ماژول - پیام عمرانی - ۶-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر با چه فرم سازی ؟ باید این امکان در خود فرم ساز باشه RE: درخواست ماژول - hesam2008 - ۸-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ صبح (۶-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام من از فرم ساز Rsform pro 3 استفاده می کنم. RE: درخواست ماژول - محمد - ۹-۱-۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ صبح دوست عزيز لطفا به قوانين احترام بگذاريد.لطفا درخواست هاي خودتون رو در بخش درخواست الحاقات درج كنيد.اينجوري هم انجمن پاك ميمونه و هم شما زودتر به جوابت ميرسي RE: درخواست ماژول - Reza Ganji - ۹-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ عصر در این فرم ساز این امکان موجود نیست.البته در دیگر فرم سازها هم من ندیدم. |