![]() |
|
بعد از عضویت در خبرنامه ... فایل بفرستد - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بعد از عضویت در خبرنامه ... فایل بفرستد (/thread-5190.html) |
بعد از عضویت در خبرنامه ... فایل بفرستد - rezaetemadi - ۲-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ عصر سلام ! دوستان من از ac mailing برای خبرنامه استفاده می کنم ! من می خواهم بعد از عضویت در خبرنامه ! یک فایل به صورت اتوماتیک یک فایل باری کاربر بفرستد ! یا مثلا ! بعد از اینکه اشتراک را زد ! مستقیما یک فایل دانلود به او بدهد ! RE: بعد از عضویت در خبرنامه ... فایل بفرستد - ehsansabet - ۳-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ صبح سلام! تا اونجائی که یادمه در نسخه Starter این امکان موجود نیست! و برای اینکار باید از نسخه Essential به بالا استفاده کنی. نوروزتان هم مبارک! RE: بعد از عضویت در خبرنامه ... فایل بفرستد - rezaetemadi - ۳-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ صبح سلام ! سال نو شما هم مبارک ! یعنی چی ؟ من خوب متوجه نشدم ! من این نسخه را دارم ! acymailing_enterprise_1.7.2_nulled RE: بعد از عضویت در خبرنامه ... فایل بفرستد - rezaetemadi - ۱۹-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ صبح دوستان كسي براي اين موضوع جوابي پيدا نكرد؟ RE: بعد از عضویت در خبرنامه ... فایل بفرستد - mal2moh - ۲۰-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ صبح کار جالبی میشه اگه کسی میدونه بگه ما هم فیض ببریم |