![]() |
|
قراردادن صفحه html در صفحه اصلي - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: قراردادن صفحه html در صفحه اصلي (/thread-5177.html) |
قراردادن صفحه html در صفحه اصلي - sattar6570 - ۱-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ عصر سلام من يه صفخه اچ تي ام ال دارم كه ميخوام لينك صفحه اول روي اين صفحه باشه چجوري بايد اين كارو انجام بدم؟ RE: قراردادن صفحه html در صفحه اصلي - publichtml - ۱-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ عصر تو روت اپلود کن باید بصورت پیش فرض اول html رو اول لود کنه؛اگه نشد باید تو .htaccess فایل php رو به html تغییر بدی RE: قراردادن صفحه html در صفحه اصلي - sattar6570 - ۱-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ عصر اگه ممكنه كاملتر توضيح دهيد اين از يه فايل css html وتعدادي عكس تشكيل شده RE: قراردادن صفحه html در صفحه اصلي - publichtml - ۱-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ عصر همون که گفتم کامله ![]() شما فایل های مورد نظر رو داخل پوشه www یا public_html اپلود کنید اگه صفحه مورد نظر لود شد که هیچ اگه نشد بگید تا کد رو قرار بدم RE: قراردادن صفحه html در صفحه اصلي - sattar6570 - ۱-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ عصر صفحه لود نشد؟ البته من فعلا دارم روي لوكال ازمايش ميكنم. RE: قراردادن صفحه html در صفحه اصلي - gogerd - ۲-۱-۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ صبح باید اپ کردی تست کنی !! چون روی لوکال نمیشه تست کرد!!1 اپ کنی احتمالا درست کار میکنه!! |