![]() |
|
ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html) +----- موضوع: ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox (/thread-513.html) صفحهها: 1 2 |
ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox - Reza Ganji - ۲۶-۱۱-۱۳۸۹ ۰۴:۲۱ عصر :j17: ![]() ![]() سلام و درود ماژول نمايش تصاوير به صورت پاپ آپ با افكت هاي زيبا !!! وجود قابليت هاي سه افزونه اين سازنده در اين ماژول Art ... Lightbox Art Colorbox Art Pretty Photo تنظيمات آسان ماژول براي راحتي كاربر توليد خودكار تصاوير بندانگشتي اضافه كردن توضيح تصاوير و نشان دادن بر روي تصاوير بندانگشتي سازگاري با مرورگرهاي مهم و.... از خصوصيات اين ماژول بسيار زيبا و كاربردي رايگان است !!! ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() RE: ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - sea star - ۶-۲-۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ عصر
RE: ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - Pourdaryaei - ۶-۲-۱۳۹۰ ۰۷:۳۴ عصر دوست عزيز از ارسال اسپم خود داري كنيد ، براي تشكر هم از دكمه تشكر استفاده كنيد :) RE: ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - filip-m - ۱۳-۹-۱۳۹۰ ۰۴:۳۸ صبح سلام از افزونه های مفیدی که تو سایت میذارین سپاسگزارم اما یه سوال دارم من این گالری رو نصب کردم اما پوشه حاوی عکسا رو باز نمیکنه و پیام میده که نمیتونه پوشه عکسا رو باز کنه لطفأ بگید اشکال کار من کجاست نکته: من تازه جوملا رو شروع کردم و آماتورم!!!! با تشکر RE: ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - ابوالفضل حیدری - ۱۳-۹-۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ صبح سلام لطفاً دموي سايت رو بزارين تا بررسي بشه RE: ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - SMSBAZ - ۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ صبح آقا این ترجمه نشده میشه لطفا یکی بگه تنظیماتش چطوره ؟ RE: ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox - Reza Ganji - ۱۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ عصر تاپیک با اضافه شدن اخرین نسخه افزونه بروز رسانی و منتقل شد ! ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox - bizofo - ۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ عصر سلام من چطوری میتونم hover رو براش فعال کنم که وقتی موس روی عکس قرار میگیره text رو نمایش بده؟ ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox - Reza Ganji - ۱۰-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ عصر اين افزونه فکر نميکنم اين قابليت رو داشته باشه. شما ميتونيد از ماژول هايي که اين قابليت رو دارند استفاده کنيد مانند : XpertCaption ماژول نمايش تصاوير به صورت لايت باكس Art Universal Lightbox - potck88 - ۲۵-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ صبح سلام. من میخوام یه مقاله رو توی یه لایت باکس نمایش بدم. کسی میتونه لطف کنه و راهنماییم کنه؟! خیلی ممنون |