![]() |
|
كامپوننت تبادل لينك بين سايت ها JV-LinkExchanger - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 1.5 (/forum-9.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-11.html) +----- موضوع: كامپوننت تبادل لينك بين سايت ها JV-LinkExchanger (/thread-512.html) |
كامپوننت تبادل لينك بين سايت ها JV-LinkExchanger - Reza Ganji - ۲۶-۱۱-۱۳۸۹ ۰۶:۵۰ صبح ![]() ![]() سلام و درود توسط اين كامپ.ننت ميتوانيد با سايت هاي ديگر تبادل لينك نماييد! اين كامپوننت تمامي عناصر لازم براي يك پيوند موفق بين سايت ها را دارا ميباشد.تبادل لينك و بنر با ديگر سايت ها باعث افزايش ترافيك سايت شما خواهد شد.همچنين ميتوانيد از اين راه درامد هم كسب كنيد البته اگر سايت شما بازديدكننده زيادي داشته باشد و سايت هاي ديگر به شما پيشنهاد دهند. تبادل لينك و بنر به صورت يك طرفه و متقابل و نمايش تصاوير بندانگشتي از سايت ها و دسته بندي از خصوصيات اين كامپوننت ارزشمند است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لينك دمو تصحيح و بروز رساني شده افزونه ها جايگزين ورژن قبلي شد! آخرين بروزرساني 90.3.4 RE: كامپوننت تبادل لينك بين سايت ها JV-LinkExchanger - ecomp.ir - ۲۶-۱۱-۱۳۸۹ ۱۰:۰۲ عصر سلام آقای گنجی لینک دمو مشکل داره اگه میشه یه عکس از ازش بگذارید ممنون
RE: كامپوننت تبادل لينك بين سايت ها JV-LinkExchanger - Reza Ganji - ۲۷-۱۱-۱۳۸۹ ۰۹:۰۲ صبح سلام و درود به پارس جوم خوش آمديد! لينك دمو مشكل ندارد و متاسفانه اي پي ايران را مسدود كرده است. نمونه تصوير از كل صفحه سايت دمو با سايز اصلي!
RE: كامپوننت تبادل لينك بين سايت ها JV-LinkExchanger - Reza Ganji - ۵-۳-۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ صبح بروز رساني شده افزونه ها جايگزين ورژن هاي قبلي شد! دوستاني كه استفاده ميكنند ميتوانند نسخه جديد را دانلود كنند! RE: كامپوننت تبادل لينك بين سايت ها JV-LinkExchanger - mashty - ۱۷-۳-۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ عصر سلام و خسته نباشید آقا شما که زحمت کشیدید چرا نسخه زا فارسی نکردید؟ اگه ممکنه فارسی سازی هم بفرمائید دوم اینکه ظاهرا دو تا از فایلها نصب نمیشن پیغام میده که : فایل xml داخل بسته یافت نمیشود این دو فایل: jfish_ con.... و sef_ext... ممنون RE: كامپوننت تبادل لينك بين سايت ها JV-LinkExchanger - Reza Ganji - ۱۸-۳-۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ صبح احتمالا اون دوفايل كه نصب نميشوند مربوط به كامپوننت هايي هستند كه در صورتي كه شما برروي جوملا نصب كرده باشيد نصب ميشوند مانند جوم فيش كه اگر اشتباه نكنم.در مورد يافت نشدن فايل xml قبلا در انجمن بحث شده و فكر ميكنم با جستجو پيدا ميكنيد! براي ترجمه هم در انجمن پيشنهاد افزونه براي ترجمه قبلا اقاي سيدي درخواست دادند و در صورتي مناسب تشخيص داده شود توسط مديريت تيم ترجمه جناب پردل در اولويت ترجمه قرار خواهد گرفت! RE: كامپوننت تبادل لينك بين سايت ها JV-LinkExchanger - mashty - ۱۸-۳-۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ صبح (۱۸-۳-۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ صبح)رضا گنجی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مزسی از پاسخ اول میشه بگین از کجا باید اون مطلب رو راجع به فایل xml پیدا کنم؟ یه سایت و ابنهمه مطلب.... از طریق دکمه جستجو در سایت هم موفق نشدم در مورد توضیحتون یعنی آیا باید اول کامپوننت دیگه ای مثل جوم فیش را نصب کنم بعدش این کامپوننت را؟ و سوم اینکه میشه توضیح بدین که چطور با این کامپوننت میشه کار کرد؟ RE: كامپوننت تبادل لينك بين سايت ها JV-LinkExchanger - Reza Ganji - ۱۸-۳-۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ صبح من لينك مستقيم از سايت جومينا رو براتون گذاشتم! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در مورد كار كردن با اين كامپوننت من فقط تست نصب رو انجام دادم و اميدوارم دوستاني كه تست كردند توضيح دهند.متاسفانه روزانه دوازده ساعت سركار هستم وگرنه خيلي دوست داشتم اين افزونه را ترجمه كنم! |