![]() |
|
ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html) +----- موضوع: ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 (/thread-508.html) |
ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 - Reza Ganji - ۲۶-۱۱-۱۳۸۹ ۰۱:۴۴ صبح ![]() ![]() سلام و درود توسط اين ماژول هم ميتوانيد يك منوي تصويري شناور در سايت خود ايجاد كنيد. ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 - tafteh - ۶-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ عصر سلام .خسته نباشید . میشه یه کم در مورد این منو توضیح بدید ؟ با استفاده از چی نوشته شده ؟ RE: ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 - پیام عمرانی - ۶-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ عصر با jQuery نوشته شده این منو RE: ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 - majhool_yf - ۳۱-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ عصر ممنون آقای گنجی از این افزونه ی خوب من اصلا نمیتونم از این افزونه بیشتر از یکی تو سایتم استفاده کنم یه راه حل میشه بدید؟ باتشکر
RE: ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 - tobasms - ۳۱-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ عصر ممنون از افزونتون من عاشق این منو ها هستم ولی دمو برام باز نمیشه ؟ مشکل از لینکه یا فقط برای من باز نمیشه و خطا میده RE: ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 - majhool_yf - ۳۱-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ عصر نه دمو خرابه ولی من دارم استفاده میکنم و عالیه عین نوار ابزار مکینتاش است فقط مشکلی که من خوردم نمیتونم تو چندجا ازش استفاده کنم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن حیاتیه... RE: ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 - محمدرضا بهارلو - ۱-۴-۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ صبح سلام شما به بخش مدیریت ماژول ها بروید و دکمه جدید رو بزنید حال ماژول مورد نظر را انتخاب کرده و تنظیماتش رو انجام دهید و در موقعیت دیگر استفاده کنید موفق و پیروز باشید
RE: ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 - majhool_yf - ۱-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ صبح این کار رو میکنم! اما یکیشونو فقط نشون میده!
RE: ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 - majhool_yf - ۶-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۴۲ صبح چرا جواب دادن تموم میشه؟بنزینه؟! RE: ماژول منو تصويري FishEye Menu سازگار با جوملا 1.5 - Reza Ganji - ۶-۴-۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ صبح در یک صفحه نمیشه یکبار بیشتر از این افزونه استفاده کرد ! |