![]() |
|
اسکریپت ارسال اس ام اس این سایت چجوری کار میکنه؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اسکریپت ارسال اس ام اس این سایت چجوری کار میکنه؟ (/thread-5037.html) |
اسکریپت ارسال اس ام اس این سایت چجوری کار میکنه؟ - gogerd - ۲۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۳۰ صبح سلام این سایت چجور کار میکنه؟ با چی انجام شده؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: چجوری کار میکنه؟ - پیام عمرانی - ۲۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۳۶ صبح با چیزی غیر از جوملا درست شده ، با php نوشته شده لطفا برای پستهاتون عنوان مناسب انتخاب کنید RE: چجوری کار میکنه؟ - gogerd - ۲۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ صبح میشه یه توضیح کاملتر بدید؟ چجوری ارسال اس ام اس رایگان داره؟ امکانات رو چجوری گذاشته؟ میشه انجامش داد؟ RE: اسکریپت ارسال اس ام اس این سایت چجوری کار میکنه؟ - صابرمحمدی - ۲۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۲۷ عصر دوست گرامی این سایت یا برنامه نویسی و از طریق وب سرویس وصل میشه به سرور سایتی که پیامک ارائه میده و اعتبارش رو از اونجا میگیره .بعضی از سایت برای گرفتم رتبه خوب در گوگل و در دنیای نت از این کارها میکنن RE: اسکریپت ارسال اس ام اس این سایت چجوری کار میکنه؟ - gogerd - ۲۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ عصر دوستان لطفا یه راه عملی بگید توضیحات نمیخوام نیاز دارم که راه اندازیش کنم! روش راه اندازی رو میخوام. RE: اسکریپت ارسال اس ام اس این سایت چجوری کار میکنه؟ - gogerd - ۲۱-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ عصر اگه کسی داره برای دانلود بزاره اسکریپتشو ممنون میشم! RE: اسکریپت ارسال اس ام اس این سایت چجوری کار میکنه؟ - صابرمحمدی - ۲۱-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ عصر شما باید اشتراک ارسال پیامک تهیه کنید و از وی سرویسش استفاده کنید و اسکریپ هم رایگان نیست باید هزینه کنید تا براتون تهیه بشه RE: اسکریپت ارسال اس ام اس این سایت چجوری کار میکنه؟ - gogerd - ۲۲-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ صبح نه عزیز رایگانه دوست من راه اندازی کرده هزینه خاصی نداره!!! فکر کنم منظور منو نگرفتی عزیز RE: اسکریپت ارسال اس ام اس این سایت چجوری کار میکنه؟ - صابرمحمدی - ۲۲-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ صبح رایگان ؟ خوب ببینید برای ارسال باید به یه جایی وصل بشه و ارسال کنه دیگه. درسته ؟ اون یجاهم فکر نکنم در راه خدا اس فری بده . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اسکریپت ارسال اس ام اس این سایت چجوری کار میکنه؟ - gogerd - ۲۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ صبح اونجایی که میده ایرانی نیست !! رایگانه فقط باید یه جوری بهش وصل شد مثل همین سایت که معرفی کردم.. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |