![]() |
|
ماژول تب ساز SP - Tab - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html) +----- موضوع: ماژول تب ساز SP - Tab (/thread-5022.html) |
ماژول تب ساز SP - Tab - Delphi - ۲۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۵۸ عصر توسط این افزونه می توانید ماژول های خود را در قالب تب ساز ها در سایت نمایش دهید ![]() سازگار با جوملا نسخه 2.5.2 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. -------------------------- لینک دمو اصلاح شد... RE: ماژول تب ساز SP - Tab - masiha_m - ۱۷-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ عصر سایت دمو چرا باز نمیشه؟ RE: ماژول تب ساز SP - Tab - Delphi - ۱۷-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول تب ساز SP - Tab - sadraddin - ۱۱-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ عصر این افزونه راست چین نیست چگونه راست چینش کنم RE: ماژول تب ساز SP - Tab - marziehnet - ۱۳-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ عصر اینکه راست چین نیست؟؟؟ چطو راست چین میشه؟؟؟؟؟؟ RE: ماژول تب ساز SP - Tab - elahe1949 - ۱۶-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ عصر سلام دوست عزير من اين ماژولو نصب كردم تا 3 تب روش ايجاد كردم و تا يه مدت خيلي خوب كار مي كرد و هيچ مشكلي هم نداشت اما يه دفعه يك روز متوجه شدم كه تب سوم از كار افتاده يعني اينكه تب سوم ديده ميشه ولي داخلش سفيده (blank ) مشكل از چيه ؟ من هر چي ماژول اضافه هم كه فكر مي كردم شايد مشكل از اون باشه پاك كردم ولي بازم نشد حالا چي كار كنم؟ RE: ماژول تب ساز SP - Tab - nokian95 - ۱۰-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ صبح این ماژول کلا ایراد داره برادر عزیز من دو نسخه متفاوت فارسی شده رو دریافت کردم اصلا به هیچ نحوی نشون داده نمیشه RE: ماژول تب ساز SP - Tab - imanit - ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ صبح سلام من هم نصب کردم خیلی خوب بود 2 تا پلاگین externallink و favicon نصب کردم بعدش متوجه شدم تب سازم نیست هر دو پلاگین رو پاک کردم ولی هیچ تاثیری نداشت و نیومد دوباره هم نصب کردم ولی بازم نشد چیکارش باید کنم که دوباره برگرده ؟؟؟؟ RE: ماژول تب ساز SP - Tab - mahan - ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ عصر درود بر شما پیشنهاد می کنم کلیه موارد را از جوملا پاک کنید و بعد، از دیتابیس موارد جا مانده را حذف کنید و درنهایت کار را مجددا ادامه دهید. شاد باشید و شادی بخش دیگران |