![]() |
|
خبر نامه پيامكي - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: خبر نامه پيامكي (/thread-5011.html) |
خبر نامه پيامكي - aaamin - ۲۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ صبح سلام من كامپوننت خبرنامه را نصب كردم روي جوملا 2.5 از خبر نامه جومينا استفاده ميكنم ماژول به خوبي نصب شد و فعال و كامپوننت اين خطا را ميده و كار نمي كنه کد php: Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/virtuema/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 263 خبر نامه پيامكي - acreza - ۱۵-۳-۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ صبح من کامپوننت فوکا گالری را برای جوملا 2.5 نصب کردم دقیقا همین خطا را میده mysqli را در فایل کانفیگ به mysql تغییر دادم و دیتابیس را ترمیم کردم ولی بی فایده است خب=یلی هم گشتم ولی مشکل حل نشد کسی نیست کمک کنه خبر نامه پيامكي - sasanu - ۱۵-۳-۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ صبح بله بعضی از کاربران با فوکا این مشکل رو داشتند شما آخرین ورژن ، نسخه stable رو نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه |