![]() |
|
بررسی یک سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بررسی یک سایت (/thread-5008.html) |
بررسی یک سایت - gogerd - ۲۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ صبح سلام دوستان میخواستم ببینم این سایت چه امکاناتی داره من بعض هاشو دیدم اما میخوام با کمک دوستان کاملتر امکاناتی که به صورت داینامیک داره رو استخراج کنم!! ممنون میشم کمک کنید و مواردی که میبیند رو با شماره گذاری تفکیک کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: بررسی یک سایت - محمدسلیمانی - ۲۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۲۳ صبح اینکه هیچ چیز جذابی نداره RE: بررسی یک سایت - publichtml - ۲۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۲۹ صبح فک کنم با دات نت نیوک ساخته شده RE: بررسی یک سایت - mahdi71 - ۲۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ صبح بله اقا محمد درست میفرماین این چه چیز این سایت نظر شما رو جلب کرده
RE: بررسی یک سایت - gogerd - ۲۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ صبح چیز خاصی نظرمو جلب نکرده میخوام یه تغییراتی توش بدم میخوام بدونم دوستان چه امکاناتی توش میبینن که من خودم ندیدم میخواستم یه همفکری داشته باشیم!! وگرنه میدونم چیز خاصی نیست!!! صفحه اول یه چیزایی داره !! فروشگاه و ... در مورد اونا!! |