![]() |
|
قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html) +----- موضوع: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 (/thread-5003.html) |
قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - aaamin - ۱۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ عصر سلام قالبي را كه ميخوام معرفي كنم يكي از بهترين قالبهاي جوملا هست كه نياز به فارسي سازي نداره خودش پشتيباني از rtl داره كه به صورت كامل همراه با بسته نصبي و افزونه ها ارائه شده اميد وارم مورد پسند باشه قالب جوملا 1.7 ![]() در حال اجرا بر روی T3 Framework نسخه 2 داراي 5 رنگ پشتیبانی تم داراي 4 نوع گزینه منو داخلی گوگل تنظیمات فونت سبک بهبود یافته است جوملا ! سیستم هسته صفحات . تقسیم عددی بر مضرب پسوند ماژول در ساخت قالب برای ماژول یک ظاهر طراحی شده است . داخلی CSS و جاوا اسکریپت فشرده سازی پشتیبانی قالب برای MooTools 1.2 پشتیبانی از مرورگر عبور: IE7 ، فایرفاکس 2 ، سافاری 3 8 ، کروم ، اپرا ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قالب همراه با بسته نصب مي باشد و افزونه هاي زير در آن موجود مي باشند ![]() [b]افزونه ها و بسته را ميتوان از لينك زير دانلود نماييد[/b] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [attachment=3613] RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - mafzal213 - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ عصر سلام من این قالب را برای جوملای 2.5 نصب کردم ولی قسمت لاگین آن فارسی نیست و در صمن دکمه های لاگین هم مثل تصویر نیست shop.daneshgahnews.com RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - Mojtaba Pordel - ۱۱-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ عصر سلام براي اينكه دكمه لاگين به اون شكل دربياد، بايد ماژول bt login رو نصب كنين و در موقعيت loginload منتشرش كنين. براي rtl كردن ماژول لاگينش خيلي روش كار كردم، آخرش هم درست راست چين نشد. خيلي بدقلقه. RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - najaf - ۲۲-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ عصر ببخشید چطور میشه بسته نصبی رو نصب کرد که مطالب قبلی سایت از بین نره و باقی بمونه و اسم سایت اون بالای مرور گر عوض نشه؟؟ RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - Reza Ganji - ۲۳-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ صبح در هنگام نصب بسته مطالب اطلاعات نمونه را نصب کنید.و نام سایت را نام همین بسته قرار دهید. RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - najaf - ۲۶-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ صبح تو صفحه اصلی سایتم وقتی این بسته رو نصب کردم اسم سایت عوض شد یعی اون بالا که مینوشت خانه الان اسم قالب رو نوشته چطور عوضش کنم/ RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - امید - ۲۶-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ صبح فقط عنوان صفحه اصلیتون رو این مینویسه یا کل صفحات رو؟ اگه فقط صفحه اصلی هست برین به ویرایش منوی پیشفرضتون و از اونجا نام صفحه رو تغییر بدین ولی اگه کل صفحاتتون هست باید فایل کانفیگ و تنظیمات کلی جوملاتون رو بررسی کنین و از اونجا نام رو تغییر بدین. موفق باشید RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - najaf - ۲۷-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ صبح ممنون درست شد فقط دو تا مشکل دیگه در مورد این قالب دارم اول اینکه اون نوشته پایین سایت یا همون کپی رایت رو چطور عوض کنم و اون دکمه بالا cpanel رو تو کدوم قسمت مدیریت یا غیر فعال میشه؟؟ RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - aaamin - ۲۷-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ صبح سلام كپي رايتش فكر كنم از ماژولها و با اچ تي ام ال قرار گرفته تو موقيعت fooder اگه چيزي داريد غير فعال كنيد مشخص ميشه RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - امید - ۲۷-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ صبح توی تنظیمات خود قالب فکر کنم بتونین کپی رایت فوتر و اون پنل بالا رو غیر فعال کنین. اگه اونجا نشد توی ماژول ها دنبال ماژول مربوطه بگردین و تغییرات مورد نظرتون رو اعمال کنین. باز برای کپی رایت اگه نشد احتمالا با یه پلاگین کپی رایت رو گذاشتن که باید پیداش کنین و ویرایشش کنین. (البته خودتون دیگه باید فایل هایی مثل index قالبتون و ماژول های همراه قالب رو قبلش کنترل کنین )موفق باشید |