![]() |
|
تغییر فونت مطالب وتیترها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر فونت مطالب وتیترها (/thread-4981.html) صفحهها: 1 2 |
تغییر فونت مطالب وتیترها - sadraddin - ۱۷-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ عصر سلام من می خواهم فونت تمامی قسمت های سایت تغییر بده به فونت بی بی سی فارسی چه جوری انجام بدم 1000news.ir ادرسی سایت RE: تغییر فونت مطالب وتیترها - gogerd - ۱۷-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ عصر فونتش ببین چیه !! یه سورس بگیری توی سی اس اس قالبت فونتها رو میتونی عوض کنی فونت فامیلی رو تو css پیدا کن و با ctrl+f میتونی کلی فونتها رو عوض کنی!! موفق باش RE: تغییر فونت مطالب وتیترها - sadraddin - ۱۷-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ عصر من بلد نیستم میشه کسی برام انجام بده RE: تغییر فونت مطالب وتیترها - محمدرضا بهارلو - ۱۷-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ عصر سلام داخل پوشه template.css قالبت این کد زیر را پیدا کن کد: body {کد: body {موفق و پیروز و سربلند باشید برات درست کردم پیوست رو دانلود کن RE: تغییر فونت مطالب وتیترها - sadraddin - ۱۷-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ عصر سلام تویسایت من تغییری نکرد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: تغییر فونت مطالب وتیترها - محمدرضا بهارلو - ۱۸-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ صبح سلام میتونی از این آموزش استفاده کنی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موفق و پیروز و سربلند باشید RE: تغییر فونت مطالب وتیترها - sadraddin - ۱۸-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ صبح من یاد نگرفتم کسی هست انجام بده برام RE: تغییر فونت مطالب وتیترها - Reza Ganji - ۱۸-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ صبح همین فایلی رو که در اینجا قرار دادید با نت پد پلاس باز کنید و هرجا تگ زیر رو دید : کد: font-family: Tahoma, Arial, sans-serif;با تگ زیر جایگزین کنید : کد: font-family: "BBCNassim",arial,verdana,sans-serif;RE: تغییر فونت مطالب وتیترها - sadraddin - ۱۸-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۴ صبح تغییر نکرد فونت ها سایت سرعت لود شدنم امد پایین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: تغییر فونت مطالب وتیترها - ehsansabet - ۱۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۶ صبح برای تغییر فونت ها ! اول: داخل فایل CSS و در اولین خط این کد رو وارد کنید: کد: @font-face { font-family: bnazanin ; src: url('../fonts/BNazanin.ttf'); }حالا در تمام فایل css بدنبال font-family بگردید و به جای اون کد زیر رو وارد کنید : کد: font-family:bnazanin,tahoma,arial;توجه کنید که انکدینگ و چارست نیز روی utf-8 تنظیم شده باشد. اگر متوجه نشدید تمام فایل های css و فونت موردنظر رو همینجا پیوست کنید تا در زمان مناسب واستون درست کنم. |