![]() |
|
قالب بهم ریخته::کامپونت پرداخت امن - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: قالب بهم ریخته::کامپونت پرداخت امن (/thread-4901.html) |
قالب بهم ریخته::کامپونت پرداخت امن - mandoor - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ صبح دوستان سلام من امروز کامپونت پرداخت امن جومینا رو نصب کردم بعد بانک بهم گفت باید کامپونت خودمونو نصب کنی تا کنمپونت جومینا رو پاک کردم کل سیاتم بهم ریخت و دیگه هیج کامپونتی لود نمیشه میزنه ارور لود کامپونت تو رو خدا بگین چه کار کنم RE: تو رو خدا کمک کنید - publichtml - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ صبح عنوان تغییر یافت دموقرار بده RE: قالب بهم ریخته::کامپونت پرداخت امن - mandoor - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ صبح اینم دمو صفحه سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو مدیریتم هم میزنه ارور لود کامپونت RE: قالب بهم ریخته::کامپونت پرداخت امن - publichtml - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ صبح این ماژول mod_jv_headline رو غیر فعال کن
RE: قالب بهم ریخته::کامپونت پرداخت امن - mandoor - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ صبح با اینم نمیشه تا دقیقه پیش داشتم کار می کردم که یه دفعه ماژول جومینا رو نصب کردم بعد رفتم پاک کردم این شکلی شد.بد بخت شدم راحت نصب میکنه ولی کامونت ها رو نشون نمیده یعنی اون منو آبشاری کامپونت اصلا پایین نمیاد RE: قالب بهم ریخته::کامپونت پرداخت امن - publichtml - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ صبح اگه خواستی دسترسی بده تا زودتر مشکلت حل بشه RE: قالب بهم ریخته::کامپونت پرداخت امن - mandoor - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ صبح از طریق پیام خصوصی می دم دوست عزیز فرستادم جی شد دوست عزیز؟ RE: قالب بهم ریخته::کامپونت پرداخت امن - publichtml - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ صبح آدرس ارسالی شما صفحه نصب جوملاست
RE: قالب بهم ریخته::کامپونت پرداخت امن - mandoor - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ صبح دوست عزیز ممنون .ولی بیچاره شدم کل سایت پرید.دوباره نصبش کردم یا علی |