![]() |
|
طریقه ی پاک کردن ذخیره ساز(cache) - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: طریقه ی پاک کردن ذخیره ساز(cache) (/thread-4851.html) |
طریقه ی پاک کردن ذخیره ساز(cache) - gamentech - ۱۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ عصر ورژن جوملای من ![]() سلام من چه طور می تونم کش جوملا ی خودم روپاک کنم تا خود به خودی حجم هاستم زیاد نشه؟ RE: طریقه ی پاک کردن ذخیره ساز(cache) - publichtml - ۱۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۲۶ عصر از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استفاده كن RE: طریقه ی پاک کردن ذخیره ساز(cache) - gamentech - ۱۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ عصر نمی دونم چرا دانلود نمی شه؟ اگه می شه شما می تونید جای دیگه اپلود کنید و بعد لینک رو بزارید. RE: طریقه ی پاک کردن ذخیره ساز(cache) - publichtml - ۱۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ عصر مشكل از مسدود بودن آي پي ايران هست از پروكسي استفاده كن
RE: طریقه ی پاک کردن ذخیره ساز(cache) - gamentech - ۱۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ عصر ندارم. اگه بزاری یک دنیا ممنون می شم. RE: طریقه ی پاک کردن ذخیره ساز(cache) - Reza Ganji - ۱۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ عصر تاپیک زیر بروز رسانی خواهد شد و افزونه سازگار با جوملا 2.5 به پیوست اضافه خواهد شد ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: طریقه ی پاک کردن ذخیره ساز(cache) - gamentech - ۱۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۹ عصر اقای گنجی اگه این کار رو بکنید خیلی ممنون می شم. ![]() ![]()
RE: طریقه ی پاک کردن ذخیره ساز(cache) - gamentech - ۱۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ صبح بعضی موقع که حجم سایت بی خودی پر می شه , می تونه یکی از دلایلش کش جوملا باشه؟ با پاک کردن به موقع کش جوملا این مشکل حل می شه؟ |