![]() |
|
كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 1.5 (/forum-9.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-11.html) +----- موضوع: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص (/thread-4841.html) صفحهها: 1 2 |
كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - mahan57 - ۱۱-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ عصر سلام كامپوننت Content Submit اين امكان رو ميده كه به يك بخش يا مجموعه خاص مطلب ارسال بشه اين كامپوننت بسيار كاربردي و در عين حال خيلي ساده است و پيچيدگي ها و مشكلات كامپوننتهاي مشابه رو نداره. دوستان توجه كنند بعد از نصب ،اين كامپوننت به قسمت كامپوننتها اضافه نميشه.براي استفاده از اين كامپوننت بايد يك منو ي ارسال مطلب ساخته و نوع گزينه منو رو Content Submit انتخاب كرده و از زير شاخه اش گزينه Submit to Category يا Submit to Section رو انتخاب نموده و در پارامترها بخش يا مجموعه مورد نظر خود را وارد كنند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [attachment=3517] RE: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - mal2moh - ۱۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۲۴ صبح نصب کردم اما زمان بازکردن منوی ایجاد شده صفحه ارور میاد و مشکل داره اینم لینک منو هست http://localhost/index.php?option=com_contentsubmit&view=article&layout=bysection&id=1&Itemid=40 به نظر شما مشکل چیه ؟ RE: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - mahan57 - ۱۳-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ صبح كار ميكنه و مشكلي نداره روي هاست نصب و امتحان كنيد RE: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - mal2moh - ۲۴-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ عصر چنانچه پیشوند دیتابیس رو عوض کرده باشین درست نصب نمیشه RE: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - Pourdaryaei - ۲۵-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ صبح برای این کار بهتره از کامپوننت User article manager استفاده کنید ، که اجازه دسترسی به کاربران برای ارسال به مجموعه تعیین شده رو میده RE: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - mal2moh - ۲۵-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر سلام ممنون واسه نسخه 1.5 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو معرفی کرده بود که دریافت کردم اما متاسفانه نسخه 1.5 نمیتونه یک کاربر خاص رو به بخش یا مجموعه محدود کنه آیا برای 1.5 چیزی میتونین معرفی کنین ؟ RE: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - Pourdaryaei - ۲۵-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ عصر برای نسخه وبسایت نینجا فورج یک کامپوننتی به نام Ninja Content داره که از اینها پیشرفته تره ولی تجاریه .
RE: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - mal2moh - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ صبح من میخوام 10 کاربر معرفی کنم و بگم هر کاربر به کدوم مجموعه برای درج مطلب دسترسی داشته باشه ؟ از کجا تهیهش کنم ؟ RE: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - Pourdaryaei - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ صبح باید تست بزنم ببینم همچنین چیزی امکان داره یا خیر . ولی برای تهیه کردن Ninja Content میتونید از سایت Ninjaforge.com خریداری کنید ... فقط قبلش بزارید بپرسم ازشون , یا خودتون بپرسید RE: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - mal2moh - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ صبح نینجا رو احتیاج دارم چکار کنم ؟ تست کنید و خبر بدین مرسی |