پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژول آجاکسی تیتر اخبار و مطالب با JV Hotnews - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html)
+----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html)
+----- موضوع: ماژول آجاکسی تیتر اخبار و مطالب با JV Hotnews (/thread-4828.html)

ماژول آجاکسی تیتر اخبار و مطالب با JV Hotnews - ehsansabet - ۱۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ صبح

Wink نمایش آجاکسی تیتر اخبار و مطالب با JV Hotnews
:j17:Joomla 1.5Joomla 2.5Module

[تصویر: 1330532797_1_5a53fb7c4e.jpg]

توسط این ماژول میتوانید تیتر اخبار و مطالب خود را بصورت اجاکسی در سایت نمایش دهید !
افزونه ای که توسط جناب گنجی در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
معرفی شد را پارسی و راست چین کردم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[attachment=3513]

RE: مایش آجاکسی تیتر اخبار و مطالب با JV Hotnews - razie - ۱۸-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ عصر

دوست عزیز

من نتونستم نصب کنم:
پیغام خطا:
JInstaller::install: فایل 'D:\inetpub\vhosts\sAREMYADAK.COM\httpdocs\Html\installation\..\tmp\install_4f58​7027abac1\en-GB.mod_jvhotnews.ini' وجود ندارد

RE: ماژول آجاکسی تیتر اخبار و مطالب با JV Hotnews - m2008 - ۲۹-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ عصر

این ماژول برای جوملا 1.6 می باشد لطفا آن را از این تاپیک حذف کنید تا کاربران اشتباه نیافتند!!!!!!!Stop

RE: ماژول آجاکسی تیتر اخبار و مطالب با JV Hotnews - Reza Ganji - ۲۹-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ عصر

آیا شما در نصب روی جوملا 2.5 دچار مشکل شدید ؟
فرم ورک جوملا 1.6 و 2.5 یکی است و افزونه های جوملا 1.6 با جوملا 2.5 هم سازگار هستند.

RE: ماژول آجاکسی تیتر اخبار و مطالب با JV Hotnews - hc1supcenter - ۳۰-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ عصر

یعنی تمام قالب ها و افزونه های 1.6 رو میتوان برای 2.5 استفاده کرد ؟ بدون مشکل ؟

RE: ماژول آجاکسی تیتر اخبار و مطالب با JV Hotnews - Reza Ganji - ۳۱-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ صبح

من تاحالا با مشکل روبرو نشدم ولی اگر دیگر دوستان با مشکل روبرو شدند یتونند اعلام کنند.

مشکل داره دوست من - emdad91 - ۱-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۵۹ عصر

دوست عزیز من امتحان کردم اولا اصلا فارسی نشده و دوم اینکه فایل زبان انگلیسی اش را حذف کرده و تنظیمات ماژول اصلا نمی آید . مشکل داره و باید حل بشه .... البته من روی جوملا 2.5 تست کردم ظاهرا برای جوملا 1.6 و 1.5 هست که البته باید برای جوملا 2.5 هم کار کنه ..

ولی من نسخه اصلی آن را نصب کردم و کلیه تنظمات اومد ولی توی سایت اخبار ها و مطالب نیومدند البته هنوز به طور کامل روش کار نکردم .... وقت بهشه حتما ولی جالبه که توی دموی خودش هم متنی نیامده بود ...

RE: ماژول آجاکسی تیتر اخبار و مطالب با JV Hotnews - samsam_papa2 - ۲۵-۸-۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ عصر

بله دقیقا درست است
من هم نصب کردم و در جوملا 2.5 مشکل داره !!Devil

RE: ماژول آجاکسی تیتر اخبار و مطالب با JV Hotnews - irmacfa - ۴-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ عصر

سلام ماژول در جوملا 2.5 مشکل داره