![]() |
|
ماژول پارسی ورود و و ثبت نام BT Login Module - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html) +----- موضوع: ماژول پارسی ورود و و ثبت نام BT Login Module (/thread-4818.html) صفحهها: 1 2 |
ماژول پارسی ورود و و ثبت نام BT Login Module - publichtml - ۱۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ عصر :j17: ![]() فارسی شده ![]() درود توسط این ماژول زیبا ورود و ثبت نام میتوانید قسمت ورود به سایت خود را بصورت پاپ نمایش دهید ! این مازول دارای دو استایل می باشد و همچنین میتوانید بعد از ورود یا خروج کاربران را ریدایرکت کنید به لینک دلخواه ! ![]() توضیحات سازنده : نقل قول: Features :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول پارسی وردو و ثبت نام BT Login Module - zaban26 - ۱۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ عصر برای جوملا موجود هست .؟؟؟خیلی نیاز دارم RE: ماژول پارسی وردو و ثبت نام BT Login Module - صدرا حسابی - ۱۰-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ عصر خیر این افزونه برای 1.5 منتشر نشده، می تونی برای جوملا 1.5 از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استفاده کنی که جفتشونم فارسی شدن و به صورت پاپ آپ هستند. RE: ماژول ثبت نام و ورود به سایت BT Login Module - Delphi - ۹-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ صبح کاملا پارسی و راست چین شده سازگار با جوملا نسخه 2.5.3 ماژول پارسی ورود و و ثبت نام BT Login Module - pino61 - ۱-۵-۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ صبح سلام با تشکر از زحمات شما دوست گرامی من این ماژول رو استفاده کردم، بهترین جایی که می تونم این ماژول رو به کار ببرم در بالای سایت می باشد. تنها مشکل این کار روشن بودن (خوانا نبودن) رنگ نوشته دکمه های این ماژول است. آیا راهی هست که این مشکل بر طرف بشه ؟ متشکرم ماژول پارسی ورود و و ثبت نام BT Login Module - سعید حمزه زاده - ۱-۵-۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ صبح اولا مشکلتون رو در پست جدید مطرح بفرمایید ثانیا اگر من یک عکس از سایت قرار بدم شما میتونید به کدهاش دسترسی داشته باشید و راهنمایی کنید؟!!! RE: ماژول پارسی ورود و و ثبت نام BT Login Module - amin91 - ۸-۸-۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ عصر سلام من این مازول رو نصب کردم و توی سایت قرار دادم ولی وقتی روی دکمه ثبت یا ورود کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته باید کار دیگه ای انجام بدم؟ RE: ماژول پارسی ورود و و ثبت نام BT Login Module - بهار_ف - ۲۹-۹-۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ عصر ماژول پارسی ورود و و ثبت نام BT Login Module سلام من این مازول رو نصب کردم و توی سایت قرار دادم ولی وقتی روی دکمه ثبت یا ورود کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته باید چکاری انجام بدم؟ RE: ماژول پارسی ورود و و ثبت نام BT Login Module - Tenacious - ۵-۴-۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ عصر موقع log out کردن مشکل داره! این ارور نمایش داده میشه: An error occurred during a connection to bio-study.com. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length. (Error code: ssl_error_rx_record_too_long) The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem. Alternatively, use the command found in the help menu to report this broken site. آدرس سایت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول پارسی ورود و و ثبت نام BT Login Module - Pourdaryaei - ۶-۴-۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ صبح شما فقط با فايرفاكس تست زديد همچنين مشكلي داشتيد يا با گوگل كروم هم همين مشكل رو داريد ؟ معمولا اين خطا بخاطر TLS فايرفاكس پيش مياد ... |