![]() |
|
اسلایدر مطالب BT Content Slider - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: ماژول های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-67.html) +---- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-68.html) +---- موضوع: اسلایدر مطالب BT Content Slider (/thread-4815.html) صفحهها: 1 2 |
اسلایدر مطالب BT Content Slider - Reza Ganji - ۱۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ عصر ![]() ![]() درود توسط این ماژول جوملا که از K2 نیز پشتیبانی میکند میتوانید مطالب بخش و مجموعه ها و یا مطالب دلخواه را با وارد کردن شناسه مطالب نمایش دهید ! این ماژول قابلیت نمایش متن و تصاویر و نام بخش یا مجموعه و تاریخ ایجاد و.... را دارا می باشد و همچنین بصورت افقی و عمودی قابل استفاده است ! همچنین میتوانید تعداد سطر و ستون ها رو نیز تعیین کنید ! سازگار با مرورگرهای : کد: Firefox, IE7+, Opera 9.5, Safari, Netscape, Google Chrome, Camino, Flock 0.7+![]() توضیحات سازنده افزونه : کد: Extensions featuresدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آخرین نسخه های ماژول جایگزین شد و تاپیک بروز رسانی و منتقل شد
RE: اسلایدر مطالب BT Content Slider - berta - ۹-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ عصر خیلی ممنون ولی چطوری کار میکنه RE: اسلایدر مطالب BT Content Slider - mostafaabid - ۲۶-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ صبح سلام من یک مشکل دارم اینه که زمانی روی لین توی ماژول کلیک می کنم مطلب داخل همان صحفه اول باز می شه چیکار کنم کمک کنید
RE: اسلایدر مطالب BT Content Slider - Reza Ganji - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ صبح باید ماژول ویرایش شود تا لینک ها در صفحه جدید باز شوند. من وقت ندارم بررسی کنم .اگر دوستانی که وقت دارند و میتونند اینکار رو انجام بدند بد نیست. البته تنظیمات افزونه یادم نیست شاید این امکان در تنظیمات وجود داشته باشه اسلایدر مطالب BT Content Slider - farzadbjj - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ صبح دوست عزیز آیا این افزونه نال شده است RE: اسلایدر مطالب BT Content Slider - Reza Ganji - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ صبح خیر دوست من نال شده نیست و رایگان بوده که دانلود و منتشر کردیم. اسلایدر مطالب BT Content Slider - farokh110 - ۱۴-۵-۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ صبح وقتی تنظمیم می کنیم فقط مطالب ویژه را نشان دهد درست عمل نمی کنه ولی وقتی روی کی 2 تنظیمش می کنه درسته مشکل داره میشه حلش کرد؟ RE: اسلایدر مطالب BT Content Slider - hadiwood - ۱۷-۸-۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ صبح با سلام خدمت اساتید من این ماِول رو نصب کردم ولی هنگامی که میخواد به صفحه بعد بره کلا سفید میشه، به عبارت دیگر اگه 3 تا مطلب بهش بدی نشون میده ولی هنگامی که میشه 4 تا مطلب و باید به صفحه جدید بره کلا از اول هیچی نمیاد.!!
RE: اسلایدر مطالب BT Content Slider - mal2moh - ۴-۴-۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ عصر سلام مشکلی باهاش دارم ولی خداییش خیلی عالیه وقتی سئو رو فعال میکنم روی هر خبرش کلیک می کنم دوباره میره صفحه اصلی. دوستان کسی برخورد کرده ؟ RE: اسلایدر مطالب BT Content Slider - moas - ۶-۶-۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ عصر v2.3.4 هم اومده! فقط دکمه read more تو این قالب فارسی نمیشه از دوستان کسی میتونه کمک کنه؟ |