![]() |
|
مشکل با تب ساز ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با تب ساز ها (/thread-4814.html) |
مشکل با تب ساز ها - saeedkheiri - ۱۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ عصر سلام وقت بخیر من هرچی تب ساز میتونستم امتحان کردم نصب میشن ولی اخبار رو نمی تونن بیارن من تب ساز واسه ماژول ها میخوام یعنی 2-3 تا ماژول رو تب کنم ولی مطالب لود نمیشه چرا ؟ جوملا 1.5 هست RE: مشکل با تب ساز ها - Pourdaryaei - ۱۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ عصر احتمالا با چيزي تداخل دارن ، مثل جي كوئري يا غيره ، از تب ساز Tabs Gk4يا Dinamod استفاده كن ببين چطورن RE: مشکل با تب ساز ها - farjadp - ۱۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۳۶ عصر با درود یک کاری میتونید انجام بدهید 1- وارد قسمت مطالب شوید و به تعداد ماژول هایی که می خواهید نمایش دهید مطلب ایجاد کنید و از ترفند ماژول در متن ، ماژول های خود را در این مطالب لود کنید 2- وارد تب ساز خود شوید و درون هر تب آی دی اون مطلب رو وارد کنید و به همین ترتیب هر تب را با یک آی دی مطلب بسازید... فکر کنم یخورده پیچیده توضیح دادم!!!! ![]() امیدورام متوجه شده باشید اگر یک دمو هم قرار دهید بهتر میشه راهنمایی کرد همچنین لطف کنید و ورژن جوملای خود و نام تب ساز را بفرمایید... موفق باشید مرتضی پورمحمد بدرود |