![]() |
|
ایده برای سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ایده برای سایت (/thread-4786.html) |
ایده برای سایت - zaban26 - ۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۴۲ صبح دوستان عزیز یه ایده ای برای راه اندازی سایت می خوام که من واقعاً نمی دونم چه کار کنم . ![]() چه سایتی درست کنم . خواهش می کنم یه ایده بدید چون یک هفته است که دنبال ایده برای سایت می گردم ![]()
RE: ایده برای سایت - rezaetemadi - ۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۴۹ صبح می خواهید با سیات چه کاری انجام بدهید ! ؟ هدفتان چیست ! ؟ خودتان به چه چیزی علاقه دارید ! اینطوری نمی شود ! شما بگویئد در چه زمینه هائی علاقه دارید ! دوستان هم راهنمائیتان بکنند ! شما سر نخ را نشان بدهید ! RE: ایده برای سایت - zaban26 - ۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ صبح دوستارم سایتی باشه مثلاً خدمات به وبلاگنویسان
RE: ایده برای سایت - mohsen ghadery - ۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۰۲ صبح (۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ صبح)WWK.IR نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب خودتون ایده دادید دیگه .....!!!!!!!!!
RE: ایده برای سایت - zaban26 - ۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ صبح خوب درسته ولی با جوملا که نمی شه همچین کاری کرد مثلاً آمارگیر وبلاگ ولی اگر ایده ی دیگری دارید که خیلی لازم می شه مطرح کنید
RE: ایده برای سایت - mohsen ghadery - ۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۴۴ صبح تخصصت تو طراحی وب بیشتر تو چیه؟ |