![]() |
|
گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html) +----- موضوع: گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack (/thread-4763.html) صفحهها: 1 2 |
گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack - Delphi - ۸-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۲۷ صبح توسط این ماژول می توانید در سایت خود یک گالری از تصاویر همراه با توضیحات ایجاد کرده و با افکت جالبی تصاویر را ورق بزنید کاملا راست چین شده همراه با فونت تاهوما ![]() پیشنهاد می کنم حتما دمو این ماژول رو ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سازگار با جوملا نسخه 2.5.1 RE: گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack - hc1supcenter - ۸-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ صبح نسخه 1.5 اینو کسی داره ؟ یا اینکه نمونه این دقیقا ؟ RE: گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack - محمدرضا بهارلو - ۸-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ صبح دوست عزیز سلام از سایت سازندش میتونی دانلود کنی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لینک بالا ببین به دردت میخوره؟ موفق و پیروز و سربلند باشید گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack - farhad6169 - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ عصر سلام. آقا اين تصوير مثلا شماره يك رو مياره و وقتي روش كليك مي كني كه بقيه رو بياره صفحه خالي مياد و عكسي رو ورق نمي زنه. جايي هم نداره كه فولدري رو معرفي كني براش تا از اونجا بخونه. كسي هست كه باهاش كار كرده باشه؟ گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack - mina123 - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ صبح سلام من امتحان کردم اگه سایت رو لوکال باشه همینطور هست که شما فرمودید ولی وقتی رو هاست آپلود کنید درسته و بقیه عکس هارو نشون میده در مورد آدرس عکس ها هم تو پوشه ماژول یه پوشه به اسم album هست که داخل اون به ازای هر آلبوم یک پوشه هست که شما کافیه عکس هر آلبوم رو تو پوشه مربوط به خودش بریزید و بهتره پسوند تصاویرتون jpg باشه. گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack - pivi - ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ عصر با تشکر من این افزونه رو دانلود و نصب کردم نصبش هم با موفقیت انجام میشه ولی تو لیست ماژول ها چیزی با این عنوان نمیاد میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack - mahan - ۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ عصر درود بر شما نام این ماژول در ترجمه فارسی "گالری تصویر دلفی پلاس" است. اصولا در مواردی از این دست به قسمت "مدیریت ماژول ها" وارد شوید و در بالای لیست موجود، نام ماژول هایی که غیر فعال هستند را نگاه کنید تا متوجه وجود ماژول جدید شوید. شاد باشید و شادی بخش دیگران گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack - pivi - ۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ عصر ممنون بله من هم بار اول که نصبش کردم دیدمش ولی یه بار پاکش کردم و حالا که مجدد نصب می کنم دیگه اثری از اسمش نیست! گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack - Reza Ganji - ۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ صبح شما در قسمت مدیریت افزونه از قسمت فیلتر کردن حالت زباله را انتخاب کنید تا در بین افزونه هایی که در زباله دان هستند ببینیدشون و سپس از همونجا حذف کنید و دوباره نصب کنید. وقتی افزونه ای را از قسمت مدیریت ماژول ها به زباله دان میفرستید یا حذف میکنید این مورد پیش میاد. گالری بسیار زیبا تصاویر J Photostack - pivi - ۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ صبح ممنون مشکل حل شد فقط فقط الا ماژول رو که فعال میکنم هیچ تصویری بهم نشون نمیده تنها چیزی که هست فقط اسم ماژوله!!! |