![]() |
|
درخواست قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: در خواست قالب جوملا (/forum-19.html) +---- موضوع: درخواست قالب (/thread-4753.html) |
درخواست قالب - shahnaz - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۳۳ عصر سلام. این سایت رو لطفا نگاه کنید. کسی این قالب رو داره؟البته فارسیش رو؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درخواست قالب - saso - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ عصر این قالب فلش است جوملا که نیست ؟!
RE: درخواست قالب - shahnaz - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ عصر خب قالب فلشه من که نگفتم فلش نیست.این قالب و برای جوملا می خوام.قبلا برخورد کردم با یه همچین قالبی اما الان یادم نیست تو کدوم سایت دیدم. RE: درخواست قالب - saso - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۳۵ عصر من این قالبو دارم اما تجاریه خواستید براتون ارسال می کنم فکر کنم شبیه اون قالبی هست که شما نیاز دارید این هم لینک دمو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درخواست قالب - shahnaz - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۳ عصر آره یه جورایی شبیه همون قالبه. خب، فارسیشو دارید؟اگه فارسیه ، لطفا بفرستید برام.ممنون RE: درخواست قالب - saso - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ عصر براتون ارسالش کردم فارسی نیست شما خودتون سعی کنید به فارسی برش گردونید اگر نتونستید در انجمن مطرح کنید تا دوستان بتونند کمکتون کنند RE: درخواست قالب - shahnaz - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ عصر ببخشید به چه آدرسی فرستادین؟ من دریافت نکردم؟؟؟ RE: درخواست قالب - saso - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ عصر از طریق پیام خصوصی لینکش را براتون ارسال کردم |