![]() |
|
قالب Jcomments - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 1.5 (/forum-6.html) +----- انجمن: قالب های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-8.html) +----- موضوع: قالب Jcomments (/thread-4748.html) |
قالب Jcomments - Pourdaryaei - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ صبح سلام چند قالب برای کامپوننت نظردهی جی کامنت . نمیدونستم کجا باید بزارم ، گذاشتم قسمت قالبهای جوملا ! تست نشده % RE: قالب Jcomments - rayansama - ۱۶-۱۰-۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ عصر (۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ صبح)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در مسیر درست قرار دادم از تنظیمات یکی یکی انتخاب کردم ولی نمایش داده شد از ورژن v2.3.0.2 استفاده میکنم RE: قالب Jcomments - anzal - ۱۶-۱۰-۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ عصر فکر کنم میخواستین بگین نمایش داده نشد. من تست کردم مشکلی نداشت. البته دوتا از قالبها ظاهرا راست چین نیستن یا به هر دلیل دیگه صفحه رو به هم ریختن، اما بقیه مشکلی نداشت. RE: قالب Jcomments - iriq - ۹-۶-۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ عصر با سلام قالب نصب نشد JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد این ارور رو داد RE: قالب Jcomments - صدرا حسابی - ۹-۶-۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ عصر این قالب جی کامنت برای جوملا 1.5 هست. RE: قالب Jcomments - iriq - ۹-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ عصر برای جوملا 2.5 نیست؟ RE: قالب Jcomments - 3D Animation - ۱۵-۵-۱۳۹۴ ۰۴:۵۷ عصر ببخشید من این قالب ها رو ک نصب میکنیم چرا کامنت ها چپ پین میشن؟ جوملای ما 3.4 هست . دمو: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قالب Jcomments - Pourdaryaei - ۱۵-۵-۱۳۹۴ ۰۵:۵۸ عصر خب شما باید راست چینش کنید ، ضمنا ً این قالبها برای جی کامنت نسخه قدیمی هست شاید با بعضی از آی دی و کلاسهاش سازگار نباشه RE: قالب Jcomments - rezaetemadi - ۱۷-۵-۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ عصر سلام دوستان شاید جای سوال من اینجا نباشه !!! اما می خواهم جی کامنت رو برای ویرچروتمات نصب کنم!!! چیکار کنم!! آیا پلاگین مخصوصی داره؟ RE: قالب Jcomments - Pourdaryaei - ۱۷-۵-۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ عصر آقای اعتمادی شما دیگه چرا ! لینک زیر رو ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |