![]() |
|
نمایش افزونه ها در تمامی صفحات - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نمایش افزونه ها در تمامی صفحات (/thread-4747.html) |
نمایش افزونه ها در تمامی صفحات - babani - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ صبح من افزونه هامو تنظیم کردم که فقط در صفحه اصلی سایت نمایش داده بشن اما در صفحات دیگر هم نمایش داده میشن به نظرتون مشکل از کجاست ؟ RE: نمایش افزونه ها در تمامی صفحات - صابرمحمدی - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۰۶ صبح دوست گرامی شما شما تو تنظیمات افزونه ها فقط صفحه اصلی رو انتخاب کن RE: نمایش افزونه ها در تمامی صفحات - babani - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۱۰ صبح عرض کردم که اتفاقا مشکل من هم همینه با اینکه فقط صفحه اصلی رو انتخاب کردم اما در صفحات دیگر هم نمایش داده میشن RE: نمایش افزونه ها در تمامی صفحات - محمدسلیمانی - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۱۳ صبح کش مرورگر را خالی کنید و دومرتبه تنظیمات رو اعمال کنید از تنظیمات ماژول یک عکس بگیرید؟؟ RE: نمایش افزونه ها در تمامی صفحات - babani - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ صبح ![]() ![]() ![]() کش رو هم خالی کردم تأثیری نداشت RE: نمایش افزونه ها در تمامی صفحات - gogerd - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۴۴ عصر اگه پلاگینه که همه جا نشون میده!!! RE: نمایش افزونه ها در تمامی صفحات - babani - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۴ عصر قبلا همچين مشكلي نبود بعدا ايجاد شده |