![]() |
|
قالب با تغییر رنگ بکگروند - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 1.5 (/forum-6.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 1.5 (/forum-7.html) +----- موضوع: قالب با تغییر رنگ بکگروند (/thread-4738.html) |
قالب با تغییر رنگ بکگروند - کاوه - ۶-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ عصر سلام کسی از دوستان قالبی سراغ داره که مثل جاپورتی ساده باشه و نیز همراهش یک افزونه برای تغییر رنگ بک گروند ویا نوشته ها توسط کاربران باشه؟ آیا خود جاپورتی این قابلیت رو داره ؟ و افزونه ای برای این کار وجود داره؟ درود RE: قالب با تغییر رنگ بکگروند - hc1supcenter - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ صبح سلام افزونه تغییر تصادفی بک گراند توی انجمن هست جستجو بفرمایید RE: قالب با تغییر رنگ بکگروند - کاوه - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ صبح سلام چدین مورد جستجو کردم اما چنین چیزی رو نتونستم پیدا کنم RE: قالب با تغییر رنگ بکگروند - محمدرضا بهارلو - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ صبح این هارو ببین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قالب با تغییر رنگ بکگروند - کاوه - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ صبح سلام با تشکر فراوان از تمام دوستان این دو افزونه پلاگینی هستند که تغییر رنگ را برای مدیر مقدور می سازند که من این امکان را برای کاربران می خواهم درود RE: قالب با تغییر رنگ بکگروند - محمدرضا بهارلو - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ صبح خواهش میکنم این هارو یه نگاه بنداز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببین این دو مورد به کارت میاد!
|