![]() |
|
ارتباط با ما توسط نقشه TTw Contacts - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html) +----- موضوع: ارتباط با ما توسط نقشه TTw Contacts (/thread-4723.html) |
ارتباط با ما توسط نقشه TTw Contacts - farjadp - ۵-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ عصر با درود توسط این ماژول می توانید اطلاعات تماس خود را به صورت بسیار قویتر و از روی نقشه گوگل برای بازدید کنندگان به نمایش در بیاورید در حال فارسی کردن این ماژول هستم . حدود دویست خط ترجمه داره.. نصفه شو ترجمه کردم. برم به کارام برسم بقیشم تا شب ترجمه می کنم و قرار می دهم... امکانات : - پر کردن اطلاعات تماس در ماژول - 5 نوع مختلف تماس برای یک ماژول - گزینه ای برای نمایش ندادن اطلاعات - کد نقشه را برای هر تماس (کد نقشه گوگل، و یا دیگر) - نقشه های جهانی برای تمامی اطلاعات تماس - گزینه های بیشتری در مکان هایی که شما در نقشه معین کرده اید - متن هایی برای قبل و بعد از ماژول - استفاده از انواع تگ های html برای نام تماس با ما (DIV، دهانه، H1 ... H6) - استفاده از CSS مختص به خودتان برای یک یا همه ی فرم های ارتباط با ما - و... نوع افزونه : ![]() سازگاری با : :j17: و ![]() تست شده بر روی : :j17: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عکس از افزونه
RE: ارتباط با ما توسط نقشه TTw Contacts - razie - ۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۴ عصر افزونه ای با این امکانات برای جوملا 1.5 وجود دارد؟؟؟؟ RE: ارتباط با ما توسط نقشه TTw Contacts - ehsansabet - ۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ عصر (۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۴ عصر)razie نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. افزونه فکر کنم قبلا تو انجمن معرفی شده بود، ولی واسه من که کارایی نداشت. من یه فرم تماس با ما توسط breezing درست کردم. بعد داخل اون از کد html نقشه گوگل استفاده کردم. نمونه : کد: http://www.gditac.net/index.php/gostaredanesh/contact-us.htmlRE: ارتباط با ما توسط نقشه TTw Contacts - Reza Ganji - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ صبح افزونه زیر را هم تست کنید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |