![]() |
|
ادرس جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ادرس جوملا (/thread-4675.html) |
ادرس جوملا - gamentech - ۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ عصر سلام دو تا سوال دارم تو بخش تنظیمات کلی جوملا , قسمت تنظیمات seo گزینه هایی به نام های افزودن پسوند به آدرس ها نام مستعار یونیکد خوب چه فایده ای دارند؟ هر دو فعال باشند خوب هست یا غیر فعال؟ اگه کمی توضیح بدید ممنون می شم. RE: ادرس جوملا - ehsansabet - ۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ عصر سلام! سئو یکی از میاحث بسیار مهم در زمینه وب است. پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر به موضوع زیر که جناب گنجی زحمتشو کشیده مراجعه کنید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ادرس جوملا - Mojtaba Pordel - ۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ صبح سلام نام مستعار يونيكد رو اگه فعال كنيد، مي تونين از نام هاي مستعار پارسي و درنتيجه آدرس هاي پارسي استفاده كنين RE: ادرس جوملا - gogerd - ۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۱۴ عصر اون گزینه ها رو همین چوری فعال نکن ، منوهای سایتت میپره!! یه پیشنهادی که یکی از دوستان دادند اگه میخوای با اونا کارکنی حتما اول کارت فعالشون کن که اخر کار مجبور نشی تعداد زیادی لینک رو تغییر بدی!! موفق باش RE: ادرس جوملا - gamentech - ۲۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ صبح حالا من الان می تون نام مستعار يونيكد رو فعال کنم یا نه؟ RE: ادرس جوملا - shahryar warez - ۲۷-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ عصر بله می تونید تمام اون گزینه های رو برای بهینه سازی جوملا فعال کنید یونیکد نیز برای بهینه سازی کلمات فارسی در جستجو گر ها هست RE: ادرس جوملا - gogerd - ۲۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۳۸ عصر اول مباحث سئو رو تو جوملا بخون فراموش نکن !!! |