![]() |
|
مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول (/thread-4642.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول - shahnaz - ۱-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ عصر لطفا به من بگید که این لینک سایت سازنده ماژول رو که همراه با ماژول همیشه میاد ، چطور حذف کنم؟ RE: مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول - محمدرضا بهارلو - ۱-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ عصر دوست عزیز سلام اگه بتونی لینک دمو قرار بدی ! تا دوستان بهتر راهنماییت کنند. ممنون RE: مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول - shahnaz - ۱-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ عصر بله . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول - shahnaz - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ صبح دوست عزیز.تورو خدا از این راهنمایی ها به کسی نکنید. این فایل و که پاک کنی که کل ماژول می پره. RE: مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول - Reza Ganji - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ صبح برای حل اون باید سورس فلش رو داشت و یا یک نفر ماهر به کار با فلش ویرایش کنه . RE: مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول - publichtml - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ صبح تست کردی؟؟؟ اگه اونجوری شد که شما میگید چاره ای جر ادیت کردن فایل گفته شده نیشت که اونم کلی زمان میبره و کار هرکسی نیست RE: مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول - محمدسلیمانی - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ صبح قبلا راجب افزونه های این شرکت بحث شده بود من که خیلی سعی کردم این کپی رایت و بردارم هیچ جوری نتونستم حتی فایل کپی رایت و با یک فایل همنام با همون پسوند و همون حجم جایگزین کردم اما نشد واقعا فوق حرفه ای کپی رایت گذاشتند.
RE: مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول - صدرا حسابی - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ صبح کپی رایت رو حذف کردم، به این آدرس برو و فایل که پیوست کردم (a.swf) رو جاگزین کن! (فایل زیپ رو اکسترکت کن) کد: \modules\mod_xmlswf_carouselslideshow\xmlدر ضمن سایز اسلایدر رو هم درست کن تا کامل نشون داده بشه. RE: مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول - محمدرضا بهارلو - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۱۵ صبح آقا صدرا آدرس ؟ تو کدوم فایل ؟ RE: مشکل در حذف لینک سایت سازنده ماژول - صدرا حسابی - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ صبح آدرس رو اضافه کردم فراموش کردم اون موقه. |