![]() |
|
مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags (/thread-4640.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags - gamentech - ۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ عصر سلام من کامپونت TorTags رو از این ادرس دانلود کردم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اما الان تصویر ی که کلملت کلیدی رو نشون می ده مثل زیر هست. ![]() اما من تو یکی از سایت های فارسی زبان خودمون دیدم که اون هم از این کامپونت استفاده کرده بود اما شکلش مثل زیر بود. ![]() کسی می تونه کمکم کنه که کلمات کلیدی رو مثل این نشون بده.
RE: مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags - ehsansabet - ۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۷ عصر فکر نمیکنید هر سه تا عکسی که گذاشتید یکی هست!!! بهتره از هر دومورد دمو آنلاین بزارید ، تا بررسی بشه RE: مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags - gamentech - ۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ عصر الان تصویر رو درست کردم. بفرمایید اینم دمو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags - ehsansabet - ۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ عصر نمونه ها رو دیدم، متاسفانه جوملا 1.7 نصب نداشتم که تست کنم. ولی دوست عزیز تو صفحه ای که فارسی هست اگه دقت کنید فقط اومده این کامپوننت رو معرفی کرده و در قسمت دمو هم این عکس رو گذاشته: ولی خود این سایت از این کامپوننت استفاده نکرده ، چون به کل ساختارش با اون نمونه ای که دادین متفاوته. RE: مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags - gamentech - ۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ عصر ![]() من سوال کار کردم گفتن از همین کامپونت استفاده کردند. اگه از این کامپونت نیست از چه کامپونتی هست؟ می تونید بهم معرفی کنید.؟ RE: مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags - ehsansabet - ۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ عصر (۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ عصر)gamentech نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من حقیقا چون تابحال استفادم نشده دنبالش نبودم . باید از اساتید بیان معرفی کنن. ولی خب بازم اگه تونستم تستش کنم و دستکاریش کنم تا به شکل مورد نظر شما در بیاد حتما همینجا میزارم. RE: مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags - Reza Ganji - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ صبح به لینک زیر بروید و ببینید مورد دلخواه شما موجود است ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags - reza1078 - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ صبح (۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ عصر)gamentech نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از کی سوال کردید از من ! جوملای رضا 1078 ورژن 1.5 است کامپوننتی که ترجمه کردم و الان شما دارید در موردش بحث می کنید 1.7 است! RE: مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags - gamentech - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ عصر نه اقا رضا از شما نه از دوستان جوملا فارسی بودند. حالا راهی نسیت که بشه مثل سایت شما کرد.؟ RE: مشکل در کامپونت کلمات کلیدی TorTags - reza1078 - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ عصر اسم افزونه جوملا تگ است و کار کردن باهاش آموزش نمی خواد |