![]() |
|
مشکل در فعال کردن ماژول های k2 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در فعال کردن ماژول های k2 (/thread-4571.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل در فعال کردن ماژول های k2 - shahnaz - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ عصر سلام. نمی دونم چرا ماژول های k2_content و k2_comment رو که فعال کردم دیگه سایت بالا نمیاد. هرچند باز هم برگشتم و غیرفعالشون کردم ولی باز هم سایت نمایش داده نمیشه. کمک فوری لطفا نه ببخشید غیر فعالشون که می کنم سایت نمایش داده میشه ولی وقتی می خوام در کی 2 مطلب بنویسم و این دو ماژول رو فعال می کنم، سایت بالا نمیاد. RE: مشکل در فعال کردن ماژول های k2 - publichtml - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۱۱ عصر چه ورژني از كي2 را استفاده ميكني RE: مشکل در فعال کردن ماژول های k2 - shahnaz - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ عصر کی 2 فارسی سی ام اس فارسی رو استفاده می کنم. در واقع ورژن کی 2 2.4.1 RE: مشکل در فعال کردن ماژول های k2 - publichtml - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ عصر الان فعال كن ببينم تواين آدرس؟ ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در فعال کردن ماژول های k2 - shahnaz - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ عصر بله . همین آدرس. فعال که می کنم سایت بالا نمیاد. الان فعال کردم RE: مشکل در فعال کردن ماژول های k2 - publichtml - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ عصر پاك كن و از نو نصب كن RE: مشکل در فعال کردن ماژول های k2 - shahnaz - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ عصر چی رو پاک کنم؟کی 2 رو؟ RE: مشکل در فعال کردن ماژول های k2 - publichtml - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ عصر نه 2 تا ماژولي كه ارور ميده RE: مشکل در فعال کردن ماژول های k2 - shahnaz - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ عصر باشه الان پاک می کنم ببینم درست میشه یا نه. یافتم. اصلا بجز فولدر ادمین و کامپوننت هیچ فولدر دیگه ای در کامپوننت کی 2 نیست. دارم آپلودشون می کنم.ببینم درست میشه یا نه. آپلود کردم ولی باز درست نشد. RE: مشکل در فعال کردن ماژول های k2 - publichtml - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ عصر اين 2تا ماژول رو نصب كن |