![]() |
|
ساختن پلاگین - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ساختن پلاگین (/thread-4569.html) |
ساختن پلاگین - کاوه - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ صبح سلام آیا کسی از مدیران محترم پلاگین ویرایشگر برای جومسوشل 2.2.x (دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ) می سازد هزینه ی چنین کاری چقدر می شود ؟ درود RE: ساختن پلاگین - Reza Ganji - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ عصر فکر میکنم اگر همین رو که معرفی کردید خریداری کنید بهتر است و کم هزینه تر میشه.اگر هم نیاز بود میتونم از طریق یکی از دوستان براتون خریداری کنیم ! RE: ساختن پلاگین - کاوه - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ عصر سلام درود در ابتدای معرفی پلاگین گفته (این مورد برای جومسوشل 2.2.x نمی باشد Update: This is not ready for JomSocial 2.2x profile page yet.) آیا برای 2.2 تولید شده ؟ پیروز باشید RE: ساختن پلاگین - Pourdaryaei - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ عصر منتظر باشید حتما بروز رسانی میشه ، اگر میخواید مطمئن باشید میتونید ایمیلی به سازنده بزنید تا درجریان کارشون باشید RE: ساختن پلاگین - کاوه - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۴۷ صبح سلام شرکت تولید کننده افزونه تولیدش رو متوقف کرده کسی که بخواد این پلاگین رو بسازه چقدر حدودا هزینه برداره ؟ درود RE: ساختن پلاگین - Reza Ganji - ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۵۵ صبح مشخص نیست و باید با برنامه نویسان مشورت کنید ! مگر جوم سوشیال خودش ادیتور نداره ؟ RE: ساختن پلاگین - کاوه - ۵-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ عصر سلام جومسوشیال برای صفحه اصلی و نیز نوشتن مطلب در گروه ها و زیر گروه ها ویرایسگر ندارد فقط برای نوشتن رویداد ها ویرایشگر دارد به نظر من اگر ترتیبی داده بشه که این افزونه رو حتی انجمن بسازه می تونید در سطح جهانی بفروشیدش الان وقتی مطلبی نوشته می شه کاملا ساده است یعنی حتی چپ و راست کردن و یا تغییر رنگ مطلب هم ممکن نیست و یا اندازش ممکن نیست امیدوارم روش فکر بشه ![]() جاوید RE: ساختن پلاگین - Reza Ganji - ۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ صبح من برای یکی از دوستان ادرس این تاپیک رو ارسال کردم تا بررسی کنند و اگر مقدور بود انجام دهند ! |