![]() |
|
مشکل در پنهان شدن منوی آبشاری در پشت اسلاید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در پنهان شدن منوی آبشاری در پشت اسلاید (/thread-4557.html) |
مشکل در پنهان شدن منوی آبشاری در پشت اسلاید - sadeghee - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ عصر با سلام من در جوملا 1.5 منوی آبشاری سوپر فیش را نصب کردم و در موقعیت پایین منو هم یک اسلاید قرار دادم. مشکل اینجاست که منوی آبشاری در هنگام باز شدن در زیر اسلاید شو میرود و نمیتوانم از آن استفاده کنم. لطفا راهنمایی کنید RE: مشکل در پنهان شدن منوی آبشاری در پشت اسلاید - publichtml - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ عصر باید position رو relative قرار بدی RE: مشکل در پنهان شدن منوی آبشاری در پشت اسلاید - sadeghee - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ عصر در فایل superfish.css یکی یکی هر چی absolute بود relative کردم اما تاثیری نداشت. فایل دیگری رو باید تغییر بدهم؟ RE: مشکل در پنهان شدن منوی آبشاری در پشت اسلاید - publichtml - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۰۷ عصر تو استایل دهی ها از z-index استفاده کن RE: مشکل در پنهان شدن منوی آبشاری در پشت اسلاید - sadeghee - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۱۶ عصر از راهنمایی شما بسیار متشکرم. اصلاح شد. |