![]() |
|
مشکل شماره تعداد صفحات - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 1.5 (/forum-6.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 1.5 (/forum-7.html) +----- موضوع: مشکل شماره تعداد صفحات (/thread-4537.html) |
مشکل شماره تعداد صفحات - shahnaz - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ صبح سلام.من می خوام شماره صفحاتی که سایت نشون میده به جای عمدی، افقی نشون بده. راهنمایی لطفا. RE: مشکل شماره تعداد صفحات - صدرا حسابی - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ صبح به این آدرس برین: کد: templates\cloudbase\html\com_content\categoryاز فایل blog.php اول یه کپی بگیرید در همون جا که اگه خواستید تنظیمات رو برگردونید بتونید. این فایل که پیوست کردم رو در اون جا جایگزین کنید. البته بازم مطمئن نیستم ولی مشکل از قالب که شماره ها عمودی شده و بعید می دونم با افزونه ای تداخل ایجاد شده باشه. RE: مشکل شماره تعداد صفحات - shahnaz - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۱ عصر جایگزین کردم ولی درست نشد. RE: مشکل شماره تعداد صفحات - پیام عمرانی - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ عصر آدرس سایت ؟!! RE: مشکل شماره تعداد صفحات - shahnaz - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل شماره تعداد صفحات - ehsansabet - ۳۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ عصر سلام! فقط کافیه کد زیر رو به آخر فایل CSS قالب اضاقه کنید: کد: #ja-content-main .blog ul li { |