![]() |
|
تغییر position در css ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر position در css ماژول (/thread-4496.html) |
تغییر position در css ماژول - lesso2 - ۲۴-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ عصر سلام دوستان توی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ماژول تب ساز وسط صفحه، من میخوام توی css ماژول، position رو به relative تغییر بدم، میتونید راهنماییم کنید از کجا باید تغییرش بدم؟ RE: تغییر position در css ماژول - محمدسلیمانی - ۲۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ صبح یعنی چی تغییر بدید؟؟؟ تغییر نام یا تغییر موقعیت؟؟؟ RE: تغییر position در css ماژول - صدرا حسابی - ۲۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ صبح اگه منظورت رو درست متوجه شده باشم، در template.css این کد رو پیدا کن: کد: .middle-1 {RE: تغییر position در css ماژول - lesso2 - ۲۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۲۴ عصر این کدی که گفتید اضافه کنم برای موقعیت middle-1 هستش، من میخوام position ماژولم رو توی موقعیت middle-1 تغییر بدم، مثلا بتونم از چپ یا راست فاصله بدم، شبیه این: position: relative; [align=right]right: 70px; متوجه منظورم شدید؟ RE: تغییر position در css ماژول - شاهین سمیع عادل - ۲۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ عصر فکر کنم این مشکل شما را حل کنه کد: #dm_container_1 , div #dm_tabs_1{RE: تغییر position در css ماژول - lesso2 - ۲۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ عصر خوب این کد کجاست؟ توی php و css که نیست... RE: تغییر position در css ماژول - شاهین سمیع عادل - ۲۵-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ عصر این کد را باید به انتهای فایل template.css خود اضافه کنید. |