![]() |
|
مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms (/thread-4456.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms - ava2009 - ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ عصر با سلام من تو هاستم یک مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms را نصب کردم نمی دانم چرا وقتی وارد پنل admin سایت می شوم و سایت را به روز میکنمو خارج میشوم سایت و پنل ادمین سایت کلا کار نمیکنه و بعد از یه روز دیگه کار میکنه نمی دانم این مشکل چیه و دقیقا این سیستم هم جوملایی است لطفا کمکم کنید چیکار کنم RE: مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms - Reza Ganji - ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ عصر احتمالا آی پی شما توسط سرور مسدود میشه در این مواقع با تغییر آی پی تست کنید ببینید باز همونطور است یا خیر و اگر از با تغییر آی پی تونستید وارد بشید مشکل از بن شدن آی پی شما است ! RE: مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms - ava2009 - ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۳۴ عصر متاسفانه من با چند کامپیوتر دیگر هم اسفاده کرده با اینترنت جداگانه باز این مشکل قطعی وجود دارد من اولین بار است به این مشکل می خورم RE: مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms - Reza Ganji - ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ عصر با استفاده از بسته های بروز رسانی سایت جوملا فارسی سایت خودتون رو به جوملا سایت جوملای فارسی تبدیل کنید ! توصیه ما جوملای ترجمه جوملای فارسی است ! البته ممکن است بخاطر نصب افزونه های امنیتی باشد ! RE: مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms - ava2009 - ۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ صبح با سلام اگر امکان دارد لینک دانلود بروز رسانی به جوملا 1.5 فارسی را بزارید ممنون میشم RE: مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms - Reza Ganji - ۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ عصر از لینک زیر میتونید دانلود کنید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms - ava2009 - ۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۰۱ عصر باسلام من دانلود کردم ولی خطای نصب میده RE: مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms - Reza Ganji - ۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۱۰ عصر چگونه نصب ميکنيد ؟ اگر ميخواهيد از ابتدا نصب کنيد جوملا و ديتابيس قبلي رو حدف کنيد RE: مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms - ava2009 - ۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ عصر من بسته بروز رسان بروز رسانی جوملا فارسی 1.5.24 به 1.5.25 zip را دانلود و از مدیریت نصب عمل کردم می خوام فقط به روز بشه RE: مشکل سیستم مدیریت محتوای ملی ایرانی nationalcms - محمدسلیمانی - ۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ عصر سلام بسته به روز رسانی رو داخل هاست اکسترکت کن |