![]() |
|
نظر درباره این سایت ..!!! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نظر درباره این سایت ..!!! (/thread-4442.html) |
نظر درباره این سایت ..!!! - MARKO - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ صبح سلام به همه دوستان پارس جوم من با استفاده از قالب hemi یه سایت آموزشگاهی طراحی کردم میخواستم نظر شما دوستان و درباره این سایت بدونم البته باید تشکر کنم از آقای صدرا حسابی که خیلی بهم در این زمینه کمک کرده RE: نظر درباره این سایت ..!!! - صابرمحمدی - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ صبح لطفا لینک سایت مورد نظر رو قرار دهید RE: نظر درباره این سایت ..!!! - پیام عمرانی - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۲۰ عصر لینک ؟!!! RE: نظر درباره این سایت ..!!! - MARKO - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شرمنده یادم رفت ..!! RE: نظر درباره این سایت ..!!! - gogerd - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ عصر قشنگه بد نیست!! RE: نظر درباره این سایت ..!!! - محمدسلیمانی - ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ صبح ![]() ![]() ![]() خیلی خوبه موفق باشی دست آقا صدراهم درد نکنه
RE: نظر درباره این سایت ..!!! - Pourdaryaei - ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۵۶ صبح قالبش خوبه فقط چندتا ایراد کوچولو میبینم 1 - پایین اسکرول بیخودی میخوره 2 - متون سه موقعیت بالا ( مشاوره ، .. ) به تصویر چسبیده اگر یذره جدا بزاری قشنگتر میشه 3 - یکی از تصاویر اسلاید شاو مشکل داره پیغام خطای تصویر یافت نشد میده بقیه ش عالیه
RE: نظر درباره این سایت ..!!! - محمدرضا بهارلو - ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۵۴ صبح زیبا است. بهت تبریک میگم خوب ساختی. لینک قالبت رو برام پ.خ میکنی ؟ RE: نظر درباره این سایت ..!!! - پیام عمرانی - ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ صبح خوب شده ... فونت ها رو کمی کوچک تر کنید بهتر میشه به نظر من |